Luxus Vivi plasztikáztatta a mellét - Fotókon a látványos változás
Luxus Vivi mellplasztika előtt és után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több hazai sztár vállalja nyíltan, ha szépészeti beavatkozáson esett át, és beszél arról, miért döntött a plasztika mellett. Van, aki az idő múlását szeretné kicsit megállítani, más a vonásaival vagy az idomaival elégedetlen. 

Vasvári Vivien a szája után 2018 vége felé a mellét plasztikáztatta. A luxusfeleség két gyermek édesanyjaként elégedetlen volt azzal, hogy a keble veszített tartásából, ezért szánta rá magát a beavatkozásra. 

- Két gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejeszacskó lenne, nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok, és soha nem fogom megbánni! Tudjátok, mások véleménye egyáltalán nem érdekelt soha, és ezentúl sem fog, azt teszem mindig, ami nekem jó, és ahogyan az nekem tetszik, és, ha nem leszek magammal megelégedve a jövőben akár a harmadik gyerek vagy a negyedik gyerek után, akkor is újra fogom műttetni a melleimet! - írta a műtét után a közösségi oldalán. 

Luxus Vivi ma az RTL Klub Reggeli című műsorában részleteket is elárult a mellplasztikájáról, így azt is megosztotta a nézőkkel, hányas méretet választott, és, hogy nem ez volt az első mellplasztikája. 

- Az 515 too much-nak hangzik, de nem az. Ez függ attól is, hogy kinek mekkora melle volt előtte. Nekem az atlétika, a futás miatt nagyon kicsi, visszamaradott volt, pedig anyukámnak szép, nagy, telt mellei vannak. Aztán, ahogy a 18-at betöltöttem, úgy döntöttem, megcsináltatom. Sem az anyukám, sem az apukám nem tudott róla, csak akkor hívtam fel őket, amikor az altatásból felébredtem - mondta a műsorban. 

Azt is elárulta, hogy az egyik fülét is plasztikáztatta, mert idegesítette, hogy nagyon kiáll. A száját is feltöltette, de az szerinte alap, nem nagy beavatkozás, nem is végzik altatásban. 

Képes összeállításunkban megnézheted az előtte-utána fotókon, hogyan változott Vasvári Vivien és négy másik magyar sztár külseje a mellplasztikával. 

Ezt is szeretjük