A magyar tévés celeb arcát tönkretette a plasztika – Pedig fiatalon ilyen szép volt

Geronazzo Mária hurkaszájával lett ismert. Fiatalon nagyon csinos nő volt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Geronazzo Máriát nem kell bemutatni, miután 2017-ben visszaköltözött Magyarországra, ezoterikus szakértőként rendszeres szereplője a bulvárműsoroknak. Előtte hét évig Svájcban, Bázelben a híres ezoterikus, Mike Shiva televíziós műsorában, a Shiva Live TV-nél dolgozott. A hazai nézőknek ismerős lehet a 2011-es az Ezek megőrültek! című szórakoztató műsorból is. Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 61 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt.

Geronazzo Márián 1992-ben végezték el első plasztikai műtétjét: 34 éves korában először a mellét műttette meg, majd ugyanebben az évben kollagénnel feltöltette a száját is. A sebész először tiltakozott, hogy hurkaszájat csináljon neki, de mivel a kliens ragaszkodott hozzá, hogy a pénzéért ő dönthesse el, milyen vastag ajkakat szeretne, végül Geronazzo szava volt az utolsó – mesélte az RTL Klub szerda esténként jelentkező, Toplista című műsorában, amelynek mai adásában az elfuserált plasztikákat veszik számba.

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

- Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is, nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája.

Geronazzo Mária kollagénnel túltöltött szájával nemcsak itthon, de a tengerentúlon is nagy feltűnést keltett. Egy amerikai lap például beválogatta a legelfuseráltabb átalakulások közé, "csókok a magyar szörnytől" felirattal.

Az arcát, a nyakát és a mellét is plasztikáztatta. Utóbbit saját bevallása szerint nem azért, mert nagyobb keblekre vágyott, hanem azért, mert három gyereket szült egy éven belül: az ikreket és a lányát. Négyszer házasodott, a negyedik férje után vette fel a Geronazzo vezetéknevet.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakult át Geronazzo Mária csinos, fiatal nőből túltöltött szájú hírességgé.

Ezt is szeretjük