A magyar tévés celeb arcát tönkretette a plasztika – Pedig fiatalon ilyen szép volt
Geronazzo Mária hurkaszájával lett ismert. Fiatalon nagyon csinos nő volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geronazzo Máriát nem kell bemutatni, miután 2017-ben visszaköltözött Magyarországra, ezoterikus szakértőként rendszeres szereplője a bulvárműsoroknak. Előtte hét évig Svájcban, Bázelben a híres ezoterikus, Mike Shiva televíziós műsorában, a Shiva Live TV-nél dolgozott. A hazai nézőknek ismerős lehet a 2011-es az Ezek megőrültek! című szórakoztató műsorból is. Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 61 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt.

Geronazzo Márián 1992-ben végezték el első plasztikai műtétjét: 34 éves korában először a mellét műttette meg, majd ugyanebben az évben kollagénnel feltöltette a száját is. A sebész először tiltakozott, hogy hurkaszájat csináljon neki, de mivel a kliens ragaszkodott hozzá, hogy a pénzéért ő dönthesse el, milyen vastag ajkakat szeretne, végül Geronazzo szava volt az utolsó – mesélte az RTL Klub szerda esténként jelentkező, Toplista című műsorában, amelynek mai adásában az elfuserált plasztikákat veszik számba.

Sokak számára érthetetlen, Geronazzo Mária miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

- Azért szerettem volna nagyobb szájat, mint az enyém volt eredetileg, mert én valahogy úgy éreztem, hogy valamit szeretnék magamon változtatni. Sem az orromon nem változtattam, sem a szemeimen, és akkor úgy gondoltam, hogy ez látványos és valahol szexis is, nekem semmi frusztrációm nem volt, hogy azért csináltattam, mert a volt barátom elhagyott egy olyanért, akinek vastagabb volt a szája.

Geronazzo Mária kollagénnel túltöltött szájával nemcsak itthon, de a tengerentúlon is nagy feltűnést keltett. Egy amerikai lap például beválogatta a legelfuseráltabb átalakulások közé, "csókok a magyar szörnytől" felirattal.

Az arcát, a nyakát és a mellét is plasztikáztatta. Utóbbit saját bevallása szerint nem azért, mert nagyobb keblekre vágyott, hanem azért, mert három gyereket szült egy éven belül: az ikreket és a lányát. Négyszer házasodott, a negyedik férje után vette fel a Geronazzo vezetéknevet.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan alakult át Geronazzo Mária csinos, fiatal nőből túltöltött szájú hírességgé.

Ezt is szeretjük