Felismered Rogán Cecíliát smink nélkül? Ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Rogán Cecília csak ritkán látható smink nélkül. Nézd meg festetlenül őt és az Instagram sztárjait!

rogan-cecilia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rogán Cecília rengeteget változott az elmúlt években: nem csak a frizurája lett más, és váltott barna hajszínről szőkére, az öltözködése is rengeteget változott. Ma már az is elképzelhetetlen, hogy egy-egy nyilvános eseményen ne profi sminkben jelenjen meg. 

Számos divatfotózáson vett részt - sokszor Sarka Katával közösen -, és még az edzőterembe is kifestve megy - ide is néha az előbb említett barátnőjével. Ezt láthatjuk egyre több követőt számláló Instagram-oldalán is. 

Rogán Cecília smink nélkül

Ritkán ugyan, de néha azért Rogán Cecília is megmutatja, hogyan néz ki smink nélkül. Többnyire a szabadtéri futáshoz nem sminkel, ilyenkor a lófarokba kötött hajával és festetlen arcával nem 37 évesnek néz ki, hanem tinilánynak vagy egyetemistának. 

Képes összeállításunkban nem csak azt nézheted meg, hogyan néz ki Rogán Cecília sminkben és smink nélkül, de olyan, az Instagramon nagy követőtáborral rendelkező magyar sztárokat találsz, akik nagyon másképp néznek ki kifestve és természetes valójukban - így mutatjuk Sarka Katát vagy Zimány Lindát is!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Mohai Balázs

Ezt is szeretjük