Dundika így néz ki smink nélkül - Egy gramm festék sincs az arcán

Otthon Dundika nem visel sminket - nincs ezzel egyedül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dundika a 2000-es évek elején playmate-ként lett ismert, számtalan újság címlapján szerepelt. Majka 2010-ben az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán habarodott bele. 2011-ben jöttek össze, és még ebben az évben, novemberben megszületett első gyermekük, Marián. Ezt követően a szőke szépség immár Majoros Hajni néven a gyereknevelésre és a családjára koncentrált. A pár második fia, Olivér 2016-ban jött világra. 

Míg Majka műsorvezetőként és zenészként is sikeres, két gyermeke anyja a harmonikus hátországot biztosítja. Kilenc együtt töltött év és nyolc év jegyesség után a rapper úgy gondolta, ideje feleségül vennie párját. Az esküvő napját 2020. június 20-ra tűzték ki, de a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztaniuk 2021-re. 

Dundika smink nélkül

Sok más hazai sztárhoz hasonlóan a pandémia idején Majka és Dundika is önkéntes karanténban töltötte az idejét, ahol utóbbi mellőzte a sminket. Legalábbis így tett, amikor a rapper egy szelfit készített kettejükről. "Tény hogy a fekete fehér jobban áll 40 felett... ( Hajninak meg már mindegy, mert mindjárt 50)" - írta a képhez, amit ki is posztolt. Néhány kommentelő szerint Majka a poszt szövege után a kanapén alhat. 

Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját, amiket az elmúlt pár hétben posztoltak. 

Ezt is szeretjük