Dobó Kata smink nélküli fotót posztolt - Ekkora a különbség, ha nincs kifestve
Dobó Kata megmutatta, hogyan fest smink nélkül.

dobo-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata nagyon vágyik már arra, hogy újra színpadra léphessen, szerinte rajtunk, embereken is múlik, mikorra tudjuk megfékezni a koronavírus terjedését, és mikor lehet feloldani az óvintézkedéseket. Addig is arra biztat mindenkit, hogy aki teheti, maradjon otthon, és próbáljon a pozitívumokra koncentrálni. 

"Többet lehetünk a családunkkal (a nagyszülőkre fokozottan vigyázzunk!), megnézhetjük végre azokat a filmeket, amik kimaradtak, vagy olvashatunk újra kedvenc könyveket. Mi is ezt tesszük Szofival" - írta közösségi oldalán. 

Dobó Kata smink nélkül

A színésznő egyik menedéke a bezártságban a jóga: szerencsére sok helyen vehetünk részt online órákon. 

"Több mint 20 éve az életem része, megmozgat, nyújt, nyugtat, helyretesz. Most különösen nagy szükségem van jótékony hatásaira. Szeretek befelé figyelni, és most megkaptuk hozza az időt is. Ha így alakult éljünk is vele. Talán érdekes dolgokat tudsz meg magadról. Mert hidd el, erősebb vagy, mint gondolnád!"

A 46 éves sztár is megosztotta a követőivel, hogy reggelente megtervezi a napot. A kiposztolt fotó alapján kávéval indít, és - mint mindenki más - smink nélkül indítja a napot. A képre sokan írták, hogy festetlen arccal is gyönyörű, elképesztően vonzó és gyönyörű nő. 

Magyar sztárok smink nélkül

Tolvai Reni szereti az extrémebb sminkeket, de néha megmutatja arcát festetlenül is. Az énekesnő ilyenkor teljesen másképp néz ki, de sokak szerint így a legszebb. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Tolvai Reni, ha nincs az arcán festék, de Tóth Gabiról, Debreczeni Zitáról vagy éppen Radics Gigiről is láthatsz smink nélküli felvételt.

Ezt is szeretjük