A 77 éves Esztergályos Cecília smink nélkül - Fotója felrobbantotta a Facebookot

Esztergályos Cecília smink nélküli fotójára özönlöttek a dicsérő szavak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecília 2020. január 26-án ünnepelte a 77. születésnapját. Kevesen mondanák meg róla, bőven letagadhatna a korából. 

A Jászai Mari-díjas és 2018-ban Kossuth-díjjal is kitüntetett színésznő több mint ötven éve van a pályán, és a mai napig aktív. A budapesti József Attila Színház, a veszprémi Petőfi Színház, továbbá az Újszínház és a Vidám Színpad több darabjában is szórakoztatja a közönséget. 

Esztergályos Cecília smink nélkül

Esztergályos Cecília a tévé képernyőjén mindig tökéletes sminkben és frizurával, a színpadon pedig az előadás által megkívánt külsővel látható. A művésznő ugyanakkor vállalja festetlen arcát is. A Facebook-oldalára posztolt egy smink nélküli szelfit, amivel nagy sikert aratott. 

Egy nap alatt több mint 200 hozzászólás érkezett a képre. Sokan írták, hogy smink nélkül is szép, míg mások szerint természetes valójában még szebb. Volt, aki szerint fiatalosabb, festék nélkül negyvennek nézné. 

"Mindig úgy tökéletes, ahogy van! Köszönöm az őszinte, smink nélküli verziót is. A szeretet nem a külsőségeken múlik, a szépség, a szeretet belülről fakad! Mi pedig nagyon szeretjük Önt!"

"Istenien nézel ki, drága Cili! Az idő Rajtad nem fog semmit! Gratulálok! Ez nem csak genetika, hanem a gondolataid és érzéseid, amit Magadról és a világról gondolsz! Ettől Vagy szép! Ölellek szeretettel!"

"Nekem így a legszebb! Én nem sminkelek, a természetességnek a híve vagyok. De egy művésznek muszáj, hozzá tartozik. Úgy is szép, meg így is. A lélek a fontos, az pedig nagyon szép!" - olvasható a kommentekben. 

Magyar színésznők smink nélkül

Dobó Kata az egyik legszebb magyar színésznő, a 46 éves sztár mindig gyönyörűen fest, ha a vörös szőnyegen, egy forgatáson vagy éppen a színpadon kell helytállnia, ám szereti a természetes oldalát is felvállalni a nyilvánosság előtt. Képes összeállításunkban olyan színésznőket gyűjtöttünk össze, akik smink nélküli fotót posztoltak magukról.

Dobó Kata smink nélküli képet posztolt - Ekkora a különbség, ha nincs festék az arcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük