Dobó Kata smink nélküli képet posztolt - Ekkora a különbség, ha nincs festék az arcán

Színésznőket mutatunk, akik smink nélkül is megmutatták az arcukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Kata az egyik legszebb magyar színésznő, a 45 éves sztár mindig gyönyörűen fest, ha a vörös szőnyegen, egy forgatáson vagy éppen a színpadon kell helytállnia. Mint minden híresség, ő is a maximumra törekedik, ha a külsejéről van szó, ám szereti a természetes oldalát is felvállalni a nyilvánosság előtt.

A héten egy smink nélküli fotóval örvendeztette meg a rajongóit, a felvétel hatalmas sikert aratott, több mint ötezer lájkot szerzett vele, de természetesen számos dicsérő szót is bezsebelt, Steiner Kristóf például azt írta neki, hogy mennyire gyönyörű, de Noszály Sándort, Epres Pannit és Mádai Vivient is elbűvölte a fotója.

"Kata, furcsa egy nőtől, tudom, de eskü, az én szememnek még szebben ragyogsz így, mint sminkben", "Kedves Kata! Így esküszöm sokkal szebb, mint sminkben, készen!" - fogalmazták a rajongók.

Képes összeállításunkban olyan színésznőket gyűjtöttünk össze, akik smink nélküli fotót posztoltak magukról.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük