Berki Mazsi gyereket vár: címlapon mutatta meg babapocakját

Berki Krisztián és Mazsi sokáig próbálkoztak sikertelenül, most bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Mazsi több mint három éve alkotnak egy párt. Először a 2018-as Glamour-gálán jelentek meg együtt a nagy nyilvánosság előtt, néhány hónap múlva polgári ceremónián összeházasodtak, majd az első évfordulójukon, 2019 januárjában a Maldív-szigeteken az esküvői szertartást is megtartották. 

Berkinek az előző kapcsolatából született egy kislánya, de a pár közös gyermekre is nagyon vágyott. Most a Hot! magazin címlapján jelentették be, hogy az álmuk valóra vált, Mazsi babát vár. 

Berki Mazsi babát vár

A teherbeesés nem volt egyszerű. Berki sportolóként szteroidokat szedett, amik miatt nullára csökkent a spermiumszáma, és időbe telt, mire hormonkezeléssel újra beindították a termelődést. A művi megtermékenyítést is kipróbálták. 

- Az első inszeminációba akkor vágtunk bele, amikor még csak annyit mondott az orvosunk, hogy talán elég lesz Krisztián spermiumtermelése. Aztán ezt még kettő követte, mind sikertelenül. Bántott, de ekkor még nem keseredtünk el - mesélte a kismama. 

A sikertelen beültetés után felkerestek egy specialistát, és újrakezdték a vizsgálatokat, majd eldöntötték, hogy megpróbálkoznak a lombikkal. Berki Mazsi tavaly októberben vágott bele az elsőbe, de az nem hozott eredményt, és a második után sem sikerült a megtermékenyítés. Végül egy internetes oldalon egy klinika az akupunktúrás kezelést javasolta, amit a természetgyógyászánál igénybe is vett, és a második kezelés után megfogant a várva várt baba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kellett mindehhez a vitaminkúra, az akupunktúra, a stresszmentesebb élet, és hogy ne görcsösen akarjam az egészet, ami valljuk be, sok év próbálkozás után iszonyúan nehéz. 

A kívánósság jelezte Mazsinak, hogy várandós, így elvégzett egy korai terhességi tesztet, majd miután az pozitív lett, és megosztotta a gólyahírt a párjával is, még egyet, majd másnap is egyet. Mindez Valentin-nap történt. 

Berki Krisztián és Mazsi csodaként élik meg, hogy a közös gyermeküket várják, de az örömük nem teljes. Berki újabb botránya súlyos következményekkel járhat: azzal vádolják, hogy büntetőfékezett egy busz előtt, amivel anyagi kárt okozott, és veszélyeztette az utasok testi épségét. Az ügyészség két és fél év letöltendő börtönbüntetést kért rá. 

- Nem lenne szabad stresszelnem, hiszen az árthat a babának, mégis egy lehetetlen ügy kellős közepén vagyunk. Nem tudok aludni mostanában, a legtöbb esetben csak napi négy órát. Ez viszont veszélyes így, ezért úgy döntöttünk, hogy elutazunk a Maldív-szigetekre, hogy nyugodt körülmények között legyünk, nehogy bármi baja essen a picinek. 

Berki Mazsi és fiatalos édesanyja

A kommentelők szerint a külseje alapján lehetetlen lenne megállapítani, hogy Etelkának felnőtt gyermeke van. Az is egyértelmű, hogy nagyon hasonlítanak egymásra: orruk vonala és mosolyuk is megegyezik. 

Ezt is szeretjük