Berki Krisztián és Mazsi lányának címlapfotója: Emmáért megmentik házasságukat

Berki Krisztián és Mazsi nemcsak a kislányukat mutatták meg, hanem a házasságuk hullámvölgyeiről is meséltek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot, és ahogy korábban bejelentették, egy adott pénzösszegért bárki élőben láthatta a baba világrajövetelét.

A kicsi világra jövetele után szokatlanul nagy volt a csend a sztárpár háza táján, az közösségi oldalaikon elmaradtak a közös fotók, és felröppentek a pletykák, hogy bajban van a házasságuk. 

Berki Krisztián és Mazsi lánya

A kislányt hat héttel a születése után először a Hot! magazin karácsonyi dupla számában mutatták meg, ahol tündéri babafotókat láthatunk, de a pár emellett arról is beszámolt, hogy valóban küzdenek a házasságukért, szakember segítségét is igénybe vették. 

Berki Krisztián a hetilapnak bevallotta: nemcsak a felesége teherbe esése volt nehéz folyamat, hanem bizonyos szempontból a terhessége is. Berkit a büntetőfékezés-ügy miatt börtön fenyegette, emellett nehéz volt feldolgoznia azt is, a korábban erős, oroszlán feleségének a várandósság alatt a hormonális változások miatt előjött egy érzékeny, aggodalmaskodó énje, és ezzel hirtelen nem tudott mit kezdeni. 

- Amikor megszületett a babánk, Krisztián nem tudott azonnal kapcsolódni hozzá; én azt éreztem, nem vagyunk neki elég fontosak. (…) Most úgy érzem, a testem és a lelkem megérdemli, hogy szakemberrel beszéljek, aki segít feldolgozni a szülést és az elmúlt időszakot.

Pszichológus segítségét kértem, és Krisztiánnak is javasoltam, hogy külön-külön járjunk,

és ha majd ott tartunk, kapcsoljanak össze minket, hogy megoldjuk a gondjainkat - árulta el Berki Mazsi.

Berki azt érezte, a feleségénél már nem ő áll az első helyen, és már soha nem is fog. Szerinte ezt egy férfinak nehéz megemésztenie, pláne egy olyannak, aki az édesanyja óta senkinél nem állt az első helyen. Csak négy hét után érezte úgy, hogy apa lett, és most már tisztába meri tenni Emmát, de a fürdetést nem ő csinálja, ugyanakkor a harmadik hónaptól babaúszásra szeretné vinni kisebbik lányát. 

- A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem titkolják, néha parázs vitákat folytatnak, amik néha elmérgesednek. Mazsi szerint túl „olaszosan” élik az életüket. 

- A kezdetek óta ilyenek vagyunk, és sajnos hajlamosak vagyunk csúnyán megbántani a másikat, még úgy is, hogy tudatában vagyunk ennek, pedig mindennél jobban szeretjük egymást. Sok minden bánt, amit Krisztián mond és tesz, ugyanakkor tudom, hogy mások vagyunk, mégis mindketten hasonlóan tüzesek. 

- A kapcsolatunk elején mindig tudatta velem, hogy én vagyok az egyetlen és örök nő a számára. De azóta sokszor nehéz őt szeretni, nehéz neki megfelelni. Megy az adok-kapok közöttünk, de szinte a veszekedés után azonnal megöleljük egymást, és újra nevetünk, azonban az utóbbi hetekben ez másképp volt.   

Berki Mazsi vágyott már arra, hogy édesanya legyen, ennek ellenére az első pár hét a babával sok kihívást tartogatott a számára még úgy is, hogy az édesanyja sokat segített. Úgy gondolja, a lányuk egy bölcs angyalka, aki azért érkezett az életükbe, hogy tanítsa őket. 

- Úgy gondolom, ha vannak is nehézségeink a házasságunkban, nem a könnyebbik útnak, a válásnak kell elsőként megfordulni a fejünkben, hanem arra kell koncentrálnunk, hogy megoldjuk a gondjainkat és megmentjük a családunkat. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen, 2021 augusztusában egy szépségversenyre húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, amiért sok bókot kapott az Instagramon. Rápillantva rögtön eszünkbe jutott egy másik sztár, aki nagyon hasonló, de merészebb dekoltázsú darabban gálázott: Várkonyi Andrea a 2018-as Story-gálán. Képes összeállításunkban megnézheted a nagyon hasonló darabokat és azt a ruhát is, ami Berki Mazsin majd Ördög Nórán is remekül állt. 

Berki Mazsi flitteres estélyibe bújt, mint Várkonyi Andi: nagyon hasonló a két ruha

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük