Hódi Pamela elárulta, ilyen a viszonya Berki Mazsival: "Azt mondta, én hülye vagyok"

Hódi Pamela Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt arról, milyen a kapcsolata Berki Mazsival.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2017 szeptemberében robbant a hír, Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak. Azóta mindketten megtalálták újra a boldogságot: Berki Krisztián 2018-ban szeretett bele Berki Mazsiba, akit még abban az évben feleségül vett Magyarországon, majd napra pontosan az első évfordulójukon a Maldív-szigeteki nászútjukon is kimondták a boldogító igent. Első közös gyermekük, Emma 2021 novemberében jött a világra.

Hódi Pamela is új életet kezdett a szakításuk óta. Férjével, Tóth Bencével 2018-ban találtak egymásra, majd 2020 májusában szakítottak, és a jegyességüket is felbontották. Nem volt hosszú a mosolyszünetük, júliusban visszataláltak egymáshoz, ősszel megtartották az esküvőjüket, 2021 tavaszán pedig megszületett kislányuk, Evolet.

Hódi Pamela és Berki Mazsi viszonya

Hódi Pamela és Berki Krisztián között nyolcéves lányuk, Berki Natasa Zselyke az örök kapocs. A szülők a mai napig járnak a bíróságra a gyermek felügyeleti joga miatt. Hódi Pamela tegnap este Hajdú Péter Frizbi című műsorában árulta el, volt párjával nehezen tudnak dűlőre jutni.

pamela frizbi 1
Fotó: Life TV/Frizbi

Arról is beszélt, hogy nem csak Berki Krisztiánnal van nézeteltérése, feleségével, Berki Mazsival is összekülönböztek a múltban. A szőke szépség hiába kérte, hogy ne osszon meg annyi fotót Natiról az Instagramon, Berki Mazsi nem tett eleget a kérésének.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Közel négy éve van az életünkben. Az elején még engedtem neki, hogy posztoljon Natiról, aztán szóvá tettem neki, hogy ez túl sok, vegyen vissza, és tiltsa le a kommenteket. Erre az volt a válasza, hogy én hülye vagyok. Ezután utasítottam, hogy akkor fejezze be a gyerekem a posztolását - magyarázta a Life TV adásában.

Hódi Pamela egyébként a saját Instagram-oldalán szinte alig mutatja meg a lányát, ha nagy ritkán feltölt róla egy-egy képet, akkor azt is az arca kitakarásával teszi.

hódi frizbi
Fotó: Life TV/Frizbi

- Amit egészen egyszerűen nem tudok elviselni, hogy mindig rá tud tenni egy lapáttal. Pontosan tudja, hogy a hideg ráz engem attól, hogy odaírja a posztjaihoz: mostohaanya, nevelőanya, stepmother, bónuszmami - a legutóbbi. Nincs azzal baj, hogy szereti a lányomat. A legboldogabb édesanya vagyok a Földön, hogy a gyermekem édesapjának az új párja szereti a gyerekemet, és a gyerekem is őt, de tudjuk önzetlenül is szeretni ezt a gyereket, mert Bence például úgy gondoskodik Natiról, hogy azt nem teszi ki sehova.

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben.  

Berki Mazsi flitteres estélyibe bújt, mint Várkonyi Andi: nagyon hasonló a két ruha

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük