Hódi Pamela lánya már 3 hónapos: Evolettel először állt kamerák elé
Hódi Pamela és Tóth Bence kislányukkal először álltak családosan a kamerák elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela és Tóth Bence megküzdöttek a boldogságukért: két és fél éve voltak együtt, amikor szakítottak, de mindössze két hetet töltöttek külön. Miután visszataláltak egymáshoz, titokban összeházasodtak, az influenszer ekkor már várandós volt közös gyermekükkel, jól látszott a babapocakja. 

A baba május elején jött világra, és különleges nevet kapott a szüleitől: Tóth Evolet Olívia néven anyakönyvezték.  

Hódi Pamela lánya, Evolet már 3 hónapos

Hódi Pamela tavaly A Konyhafőnök VIP-ban szerepelt, a műsor forgatása alatt derült ki, hogy várandós: ugyanazon a napon a pozitív terhességi teszt mellett pozitív lett a koronavírustesztje is. Szerencsére ez utóbbi nem okozott gondot, de a második terhességét nehezebben viselte, mint az elsőt, Natikával. 

hodi-pamela
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Az első gyerkőcnél a kilenc hónapot meg sem éreztem, mintha nem is lettem volna várandós. Itt onnantól kezdve, hogy megtudtuk, kisbabánk lesz, attól a naptól vagy másnaptól beindult minden: egyfolytában hányingerrel küzdöttem, jött fel a savam, iszonyatos hátfájdalmam volt - emlékezett vissza a Fókuszban, amelyben családosan most először álltak kamera elé.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Közben keresték álmaik otthonát, ugyanis szerettek volna a baba születése előtt családi házba költözni. Végül egy Budapest melletti településen találtak egy félkész házat, amit így részben a saját igényeik szerint formálhattak, és végül a kislányuk érkezése előtt birtokba is vehették. A csöppség május 7-én született meg, de édesapja a terveik ellenére nem tudott bent lenni a szülőszobában. 

- Úgy terveztük, hogy bent leszek, de bizonyos dolgok miatt végül nem tudtam, csak az ajtó előtt izgultam. Bőven elég volt! Nem is tudom, melyik a jobb vagy rosszabb. Gyorsan túl lettünk rajta, felsírt a kicsi, kihozták, a köldökcsonkot én vágtam el - mesélte Tóth Bence. 

hodi-pamela-ferjelanya
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Az apa-lánya kapcsolat ennek ellenére hamar kialakulhatott, a szülésznő a focista meztelen mellkasára helyezte a picit, betakargatta, majd egy órára magára hagyta őket: simogatta az újszülöttet, beszélt hozzá, még el is sírta magát. 

Szenzációs egy óra volt, ott már szerintem megérkezik az apa!

Hódi Pamela szerint a férje nagyon jó édesapa, mindenben segít, pelenkát cserél, éjszaka is felkel a kislányukhoz, ha kell, óránként. Mostanában egy-két órára el is megy otthonról a picivel. 

- Hasfájós volt, ez is egy újdonság volt számomra, hogy sírós kisbabám van. Most már minden jó, csak éhes, ezért nyüszizik - osztotta meg a nézőkkel a kétszeres édesanya, akinek nagyobbik lánya már hétéves. 

hodi-pamela-ferje
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Nati nagyon várta a kishúga érkezését, ő is igyekszik segíteni az édesanyjának a kicsi körül.   

- Azt érzem, ösztönös. Nem is nagyon kellett neki mondani, mit és hogyan csináljon, amikor először a kezébe vette a tesóját, már rutinosan tartotta a karjában. Tudta, hogyan kell beletennem a karjába, és tudta, hogyan kell tartani a kis fejét és hátát. 

Tóth Bence szerint Evolet egyértelműen őrá hasonlít, ezt Hódi Pamela is megerősítette, amikor először meglátta a kicsit, elképedt, hogyan lehetséges, hogy egy baba ennyire hasonlít az apjára. 

- Nagyon szeret enni, olyan, mint én. Rettentő nyugodt, kiegyensúlyozott baba - tette hozzá a büszke édesapa, aki feleségével együtt teljesnek érzi a családot, nem kívánják tovább bővíteni. 

Hódi Pamela smink nélkül

Ha feltűnik valamilyen műsorban, Hódi Pamela sosem esik túlzásokba, általában nude színeket használ, és csak olykor-olykor ken fel feltűnőbb rúzst. Az Instagramon sokszor azt is megmutatja, milyen szépek a vonásai természetes valójukban. Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Ezt is szeretjük