Gryllus Dorka először mutatta meg két kisfiát: címlapon szerepel Somával és Áronnal
Gryllus Dorka és Simon Kornél először mutatták meg négyfőssé vált családjukat.

gryllus-dorka-simon-kornel-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka tavaly novemberben, másfél hónappal a 48. születésnapja előtt adott életet második kisfiának. Párjával, Simon Kornéllal mindig is szerettek volna testvért Soma fiuknak, ám már letettek arról, hogy ez sikerülhet. 

Aztán a tavaszi karanténban nagy meglepetésükre kiderült, hogy babát várnak. A színésznő a Best magazinnak azt mondta, a mai napig próbálja felfogni a csodát, hogy kétgyerekes szülők lettek. 

Grylllus Dorka először mutatta meg két fiát

A hetilap címoldalán szerepelnek először négytagú családként. A négy hónapos Áron vidám kisbaba, még sírás közben is sokszor mosolyog. A fotózás napján például nagyon fájt a hasa, de ez a képeken nem látszik.

A kilencéves Soma nagyon szereti a kisöccsét, örül, hogy végre testvére született, és már az érkezése előtt kiválogatta a régi játékai közül, melyikekkel tud majd Áron játszani.  

- Soma hároméves kora óta kis testvért szeretne, és azonnal megérezte az érkezését. (…) Életem egyik legmeghatóbb élménye volt, amikor a kórházban megmutattuk Somának a kisöccsét. Elsírta magát örömében, törölgette a szemeit a szemüvege alatt. Azóta is nagyon figyel Áronkára. Imádja ringatni, hozni-vinni - mesélte Simon Kornél. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ő már megérti, ha azt mondom, most egy pár percig türelmesnek kell lenni, mert Áronnal kell foglalkoznom. Sőt rengeteget segít. Ha kérek valamit, rögtön hozza. Feladatának érzi, hogy amiben tudja, támogassa az édesanyját. Érzi a nagy testvér felelősségét, és ezt nagyon jó látni - árulta el Gryllus Dorka. 

Amióta megtudták, hogy érkezik a második gyermekük, folyamatos újratervezés az életük, amibe jócskán beleszól a világjárvány is. A korlátozások miatt sokkal több időt tudnak együtt tölteni, mint korábban, jelenleg nagyobbik fiuk nem jár iskolába, mind a négyen otthon vannak, egy családi nyaralásnak tekintik a helyzetet. 

Ugyanakkor sok a bizonytalanság is. Gryllus Dorka a nyáron már szeretne forgatni, de nem tudja, hogyan tudna külföldre utazni, ha onnan jön a felkérés, hogyan tud helytállni színésznőként, kétgyerekes anyaként és feleségként. 

Simon Kornél az Apatigrisben kávézótulajdonost alakít, ő a legidősebb Labanc lány, Vivi szerelme.
Simon Kornél az Apatigrisben kávézótulajdonost alakít, ő a legidősebb Labanc lány, Vivi szerelme.
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Simon Kornélt jelenleg láthatják a nézők az RTL Klub Apatigris című sorozatában, de megviseli, hogy nem tud családfenntartóként forgatni, színházban fellépni. Az otthon megépített stúdió sokat segít, és örül a családjával tölthető időnek, de most már az önbecsülésének is árt, hogy tehetetlennek érzi magát. 

- Ha a fiúk nem lennének, minden sokkal nehezebb lenne. Most ők a gyógyír minden nehézségre, a mosolyuk mindig megnyugtat. Áronka a házi terapeutám. Ha rám nevet, akkor úgy érzem, kivirul körülöttem a világ - vallotta be a 44 éves édesapa. 

Tóth Gabi kislánya virágot kapott apukájától

Tóth Gabi sokszor elmondta már, hogy Krausz Gábor mellett tudja igazán nőnek érezni magát. Természetesen nőnapkor is számíthatott figyelmességre, egy kosár virágra. A sztárséf 15 hónapos kislányukat, Hannaróza Marikát is meglepte egy szál rózsával. 

Cover-fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ezt is szeretjük