Tóth Gabi kislánya cuki fotókon: édesapja virággal köszöntötte a nőnapon
Tóth Gabi kislánya is kapott virágot nőnapra az apukájától, Krausz Gábortól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nemzetközi nőnapot Magyarországon 1948 óta minden év március 8-án ünnepeljük. A fiúk és férfiak ekkor többnyire virággal, esetenként édességgel vagy más meglepetéssel lepik meg párjukat, lányukat, édesanyjukat, nagymamájukat és azokat a nőket, akik az életükben meghatározó szerepet játszanak. 

Így mondanak köszönetet és tiszteletet, fejezik ki az elismerésüket és az odafigyelést.  

Tóth Gabi kislánya virágot kapott apukájától

Tóth Gabi sokszor elmondta már, hogy Krausz Gábor mellett tudja igazán nőnek érezni magát, a sztárséf akkor is a tudtára adta, mennyire imádja, amikor a várandósság vagy a szülés után az énekesnő néhanapján úgy érezte, lelkileg vagy fizikailag nincs a legjobb formában. 

A 33 éves sztár természetesen nőnapkor is számíthatott figyelmességre, egy kosár virágra. Azt írta, egy olyan pasi mellett, mint a férje, nem nehéz úgy érezni, hogy minden nő egy csoda. 

Krausz Gábor az Instagram-oldalán mindenkinek boldog nőnapot kívánt, főleg "élete két legjobb csajszijának", a feleségének és a kislányának. 

A kommentelők elolvadtak Hannaróza Mária friss fotójától, és attól, hogy az apukája a 15 hónapos kislányt is meglepte egy szál rózsával. 

Tóth Gabi és Krausz Gábor tavaly nyáron úgy döntöttek, többet nem mutatják meg kislányuk arcát a közösségi oldalaikon, és a Hanninak vagy Marikának becézett csöppség korábbi képeit is letörölték. Tóth Gabi testvére, Vera is így tett.

A gyermekről készült posztok száma is megritkult, így a rajongók nagyon örültek, amikor a kislány decemberi szülinapján nem egy hátulról, hanem oldalról fotózott képet láthattak az egyéves sztárcsemetéről. 

Ezt is szeretjük