Ilyen Tóth Gabi viszonya az anyósával - Kiderült, hogy jönnek ki egymással
Tóth Gabi eleinte tartott tőle, milyen lesz a viszonya Krausz Gábor édesapjával és nevelőanyjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok nő nagyon izgul a párja szüleivel való első találkozás miatt, főként a szerelmük édesanyjától, a leendő anyóstól félnek sokan. Miután Tóth Gabi számára nyilvánvalóvá vált, hogy számára Krausz Gábor az igazi, tartott tőle, nem lesz akkor szerencséje, hogy a szerelme édesapja és nevelőanyja is jó fej, kedves emberek lesznek. 

Az aggodalma azonban hamar elszállt: amikor először látogatták meg őket, egyből otthonosnak találta a lakásukat, „ZsuzsiMamiésAPapit” - ahogy nevezik őket - pedig álomanyósnak és álomapósnak. 

Tóth Gabi anyósa

- Hihetetlenül nyitott, kedves, befogadó, okos, végtelenül türelmes, tájékozott, jó humorú pár, akiknek a közelében mindenki elfelejti a problémákat és a gondokat. Amolyan művészlelkek, akik valahogy mégis két lábbal állnak a földön. Mindig mosolyognak, de ha netán mégsem, a szemük akkor is. Valahogy olyan érzésed lesz mellettük, hogy 'ugyan mi baj történhet?' - írta róluk a család.hu oldalon vezetett blogjában. 

Azért is örültek az énekesnőnek, mert a sztárséfnek ő volt az első komoly kapcsolata, mást nem mutatott be még úgy otthon, ahogy Tóth Gabit. Amikor bejelentették az eljegyzésüket, Krausz Gábor édesapja úgy meghatódott, ahogy korábban a fia még sosem látta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyósa akkor sem sértődött meg, amikor Tóth Gabi eleinte csak a saját édesanyjára merte rábízni a kislányát, és azt sem vette zokon, hogy miután először elvihették magukhoz Hannit, a 33 éves sztár ötpercenként telefonált, hogy boldogulnak a kislánnyal. 

"Ők nem sértődtek meg, tökéletesen megértették, hogy ilyen az aggódó anyai szív, és Zsuzsi mami a tőle megszokott türelemmel mondta el minden hívásomkor, hogy éppen mit csinálnak. Az én anyósom azt nem mondta el, hogy ő már előző este nem tudott aludni, annyira izgult, hogy végre náluk lesz Hanni. Azt sem részletezte, hogy mennyi mindennel készültek a fogadására. Azt, hogy megvettek mindent, hogy Hanninak náluk is legyen etetőszéke, ágya, ágyneműje, mesekönyve, diavetítője és még sorolhatnám. Nekünk csak a gyereket kellett vinni, és pár személyes kis holmiját, mert ott tényleg egy második otthont teremtettek neki."

Tóth Vera és Gabi smink nélkül

"Nofilter, nosmink" - Tóth Vera így mutatta meg magát a közösségi oldalain, miután néhányan kritizálták előző posztját, amelyben megmutatta, hogy egy kozmetikai márka arca lett. A reklámfotón ki van festve. Képes összeállításunkban más magyar énekesnőket is láthatsz, akik vállalják smink nélküli arcukat is, így Dér Henit vagy Tolvai Renit is. 

Ezt is szeretjük