Igazi színész álompár - Gryllus Dorkát már 20 éve kinézte Simon Kornél
Simon Kornél már 19 évesen tudta, hogy Gryllus Dorka lesz a felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka és Simon Kornél igazi álompár. 2010-ben egy közös színdarab, a Varsói melódia hozta össze őket, de a színész már jóval korábban rajongott szerelméért.

A színész a Hot! magazinnak adott interjújában mesélt arról, mikor és hol pillantotta meg élete párját először.

Így szeretett bele Gryllus Dorkába Simon Kornél

- Húszévesen megnéztem az Érzékek iskoláját. Ott állt előttem a tökéletes nő, tökéletes színésznő. Később ugyanezt éreztem a Dallas Pashamandét látva. Nem egy mindennapi rajongó voltam, aki gyűjti a cikkeket, a fotókat a kedvencéről, bár akkoriban Dorka sokat szerepelt az újságokban - mesélte a 43 éves sztár.

simon kornél apró mesék
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Követtem az életét, tudtam, hogy férjhez ment, aztán hogy Németországban dolgozik. A kép ma is előttem van: olyan 19 éves lehettem, amikor álltam a hídon, Szegeden, és Dorka áthajtott Geszti Péterrel a Beetle-jükkel. Valami feszültséget éreztem köztük, és az járt a fejemben, hogy ez a nő egyszer még a feleségem lesz.

Már van egy közös gyermekük, a nyolcéves Soma, és a színésznő 47 évesen a második gyermekét hordja a szíve alatt, aki szintén kisfiú lesz, de oltár elé még nem álltak. 

Pindroch Csaba felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, január elején a 20. évfordulójukat ünnepelték. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy milyen szépek együtt.

Ezt is szeretjük