Dér Heni címlapon mutatta meg kisfiát: igazi hajas baba a kis Bendegúz
Dér Heni kisfia, Bendegúz sok fekete színű hajjal jött a világra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni nagyon vágyott már arra, hogy kisbabája legyen. A Nyerő Párosban árulta el, hogy a tavaly tavaszi karanténidőszakban várandós volt, de nem sokkal azután, hogy a hetedik hétben kiderült, méhen kívüli a terhessége, és műtéti beavatkozásra lesz szükség, elvetélt. Három hónappal később ismét várandós lett, az örömhírt október végén, a kritikus harmadik hónapon túl jelentette be. 

Az énekesnő azt is nagyon várta már, hogy kisfia világra jöjjön. Bengedúz végül több mint egy héttel a kiírt időpont után, kalandosan jött világra egy héttel ezelőtt: férje, Bakos Gergely kipattant az autóból, és a rendőröktől kért segítséget, amikor beindult a szülés, így rendőri felvezetéssel jutottak el a kórházba. 

Dér Heni kisfia: az első babafotók

Kilenc-tíz perces fájásokkal indultak a kórházba, úgy gondolták, bőven lesz idejük, hiszen az első babával általában sokáig vajúdnak a nők, de útközben egyre sűrűsödtek a fájások, hárompercesekre csökkentek, miközben a dugóban álltak. Gergő meglátott a velük szemközti sávban egy rendőrautót, a segítségüket kérte, így szirénázva, kék villogóval nyitottak utat a párnak, akik autójukkal követték őket a kórházba, ahol Dér Henit azonnal vitték a szülőszobába.  

Bendegúz a kórházba érkezésük után három órával, majdnem 3800 grammal és 54 centivel jött világra. Az édesapa támogatta feleségét a szülőszobában, nagyon büszke volt feleségére, és ő vágta el a köldökzsinórt. 

- Ez a kapcsolatunkat is új szintre emelte, még inkább összekovácsolt minket. Láttam a folyamatot, ahogy a fiunk világra jön, ahogy küzd azért, hogy itt legyen. Ahogy kijött, felsírt, majd letisztogatták, Heni mellkasára tették, és azonnal megnyugodott - mesélte a Story magazinnak, amelyben az első babafotók láthatóak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ahogy megszületett a babánk, öt perccel később már azt éreztem, hogy újra van erőm, megszűnt minden fájdalom. Anya lettem, és mosolyogtam. Gergő pedig akkora lendülettel koccintott ránk a tejfakasztón, hogy egyből lett tejem, Bengedúz jóllakott - vette át a szót a kismama. 

A 35 éves sztár azt is elárulta a hetilapnak, hogy próbálják kitalálni, kire hasonlít a fiuk, de ez egy újszülöttnél nem egyszerű. 

- A szép fekete hajacskája és a szája is Geriére emlékeztet. Javarészt az apukájára hasonlít jelenleg, és csak nyomokban rám, de a személyisége talán majd az enyémre üt. 

Dér Heni húga, Alexandra

Dér Heni és húga, a nyolc és fél évvel fiatalabb Alexandra között szoros a testvéri kötelék. A két lánytestvér magánélete hasonló vágányon fut: 2020-ban mindketten menyasszonyok lettek, Alexandrát tavaly februárban jegyezte el a párja, nővére októberben posztolt fotót a húga esküvőjéről. Az ő ujjára a lagzi előtt pár nappal korábban húzott gyűrűt Bakos Gergő, és idén januárban házasodtak össze.

Ezt is szeretjük