Dér Heni 26 éves húga is gyönyörű: már Alexandra is férjnél van

Dér Heni családi fotót posztolt, amin húga és sógora is látható.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni és húga, a nyolc és félévvel fiatalabb Alexandra között szoros a testvéri kötelék, amit a távolság sem tudott kikezdeni. A Vajdaságból származó énekesnő 16 évesen lett ismert a Megasztárral, ezt követően pedig Budapestre költözött, míg kisiskolás húga a határon túl maradt. 

Amikor Szandra is idősebb lett, ismét nagyon szoros lett a kapcsolatuk, Dér Heni minden titkát rá meri bízni. A 26 éves lány is Magyarországon él, de civil szakmát űz, fogtechnikusként dolgozik.  

Dér Heni húga, Alexandra

"Testvérek. Micsoda isteni adomány! Ezt sose vegyétek magától értetődőnek! Adjatok hálát érte mindennap! Vigyázzatok egymásra!" - ezzel az idézettel köszöntötte húgát a 34 éves sztár tavaly év végén. 

A két lánytestvér magánélete hasonló vágányon fut: 2020-ban mindketten menyasszonyok lettek, Alexandrát tavaly februárban jegyezte el a párja, nővére októberben posztolt fotót a húga esküvőjéről. Az ő ujjára a lagzi előtt pár nappal korábban húzott gyűrűt Bakos Gergő, és a hónap végén árulták el, hogy kisbabát várnak. Idén januárban házasodtak össze.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Dér Heni ritkán látott húga, Alexandra. 

Ezt is szeretjük