Kiss Ramóna szépségét a húga is örökölte - A 25 éves Debórából gyönyörű nő lett

Kiss Ramóna a húgával, Debórával került egy csapatba az Észbontókban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Ramóna és a húga között nagyon szoros a családi kötelék: a színésznő-műsorvezető kisgyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. 

A nagy korkülönbség soha nem okozott gondot, a bensőséges kapcsolatot az sem törte meg, hogy Rami 17 éves korában Budapestre költözött, és a fővárosban töltötte a hétköznapokat, miután bekerült a Barátok köztbe. Máig naponta beszélnek telefonon, beavatják egymást a titkaikba. 

Kiss Ramóna gyönyörű húga 

Az Észbontók 7. évadának harmadik hetében különleges küzdelembe kapcsolódhattak be a nézők: testvérpárok közötti vetélkedés részesei lehetnek április 27-től esténként 20 órától, ugyanis Kiss Ramóna a húgával karöltve veszi fel a harcot férjével, Lékai Mátéval és annak öccsével. A VIASAT3 vetélkedője során nyílt először lehetősége arra a házaspárnak, hogy testvéreikkel együtt szerepelhessenek televíziós műsorban. Az egész család nagyon jól érezte magát a forgatás alatt, amibe néha még egy kis vicces szurkálódás is belefért. 

kiss-ramona-eszbontok
Fotó: VIASAT3

- Nyilván tesók vagyunk, és mint általában, most is valamennyire egymásra voltunk hangolódva. Bár a műsorból valószínűleg nem ez fog kiderülni, ugyanis a forgatáson a húgom és én is valahogy mindig mindent máshogy gondoltunk. Máténál és Sománál talán nem volt ekkora véleménykülönbség - vallotta be a 35 éves sztár, aki a műsor legemlékezetesebb pillanatát is felidézte.

- Amit még mindig emlegetünk, az az, hogy olyan végeredmény született a negyedik napon, amire senki sem számított, ugyanis az Észbontók történetében még nem volt rá példa. Észbontók-történelmet írtunk!

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Kiss Ramóna 25 éves húga, Debóra. 

Ezt is szeretjük