Ő Istenes Bence 31 éves húga: Bogi két kisgyerek édesanyja

Istenes Bencének van egy másfél évvel fiatalabb húga, aki szintén két gyereket nevel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor Istenes Bencét úgy emlegették, mint Istenes László műsorvezető fia. Mára már megfordult, de minimum kiegyenlítődött a helyzet: az RTL Klub műsorvezetője országos népszerűségnek örvend, olyan nagy show-műsorokat bízott rá a csatorna, mint az X-Faktor, a Survivor vagy az Álrcos énekes.

Apja, Istenes László a Mokka műsorvezetője, aki 2020 őszén szintén egy show-műsorban szórakoztatta a nézőket: a TV2 Dancing whit the Stars című táncos vetélkedőjének egyik versenyzőjeként állt színpadra.

Istenes Bence húga 

Istenes László 23 éves volt, amikor elsőszülött gyermeke, Bence a világra jött, majd másfél év múlva Boglárka is megszületett. Első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött. 

Istenes Bence két fiú, Nátán és Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth egy héttel később a vártnál, 2020. július 10-én jött világra. Istenes László aznap büszkén posztolta, hogy megszületett negyedik unokája, aki egyben az első lányunokája.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük