Ő Istenes Bence 31 éves húga: Bogi két kisgyerek édesanyja

Istenes Bencének van egy másfél évvel fiatalabb húga, aki szintén két gyereket nevel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor Istenes Bencét úgy emlegették, mint Istenes László műsorvezető fia. Mára már megfordult, de minimum kiegyenlítődött a helyzet: az RTL Klub műsorvezetője országos népszerűségnek örvend, olyan nagy show-műsorokat bízott rá a csatorna, mint az X-Faktor, a Survivor vagy az Álrcos énekes.

Apja, Istenes László a Mokka műsorvezetője, aki 2020 őszén szintén egy show-műsorban szórakoztatta a nézőket: a TV2 Dancing whit the Stars című táncos vetélkedőjének egyik versenyzőjeként állt színpadra.

Istenes Bence húga 

Istenes László 23 éves volt, amikor elsőszülött gyermeke, Bence a világra jött, majd másfél év múlva Boglárka is megszületett. Első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött. 

Istenes Bence két fiú, Nátán és Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth egy héttel később a vártnál, 2020. július 10-én jött világra. Istenes László aznap büszkén posztolta, hogy megszületett negyedik unokája, aki egyben az első lányunokája.

Ezt is szeretjük