Ő Dér Heni gyönyörű húga: a 25 éves Alexandra is már menyasszony
Dér Heni és nyolc és fél évvel fiatalabb húga, Alexandra is idén lettek menyasszonyok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni és húga között nyolc és fél év a korkülönbség. Amikor az énekesnő 16 évesen jelentkezett a Megasztár első szériájába, Alexandra még kisiskolás volt. 

A tehetségkutató után Budapesten építette a karrierjét, és a testvéri kötelék csak azt követően lett ismét szorosabb közöttük, amikor Szandra is idősebb lett. Ma már bármilyen titkot rá mer bízni. 

Dér Heni húga, Alexandra

Alexandra 25 éves, Szegeden él, ahol fogtechnikusként dolgozik, és nővére tavaly januárban azt mondta a Best magazinnak, hogy sokkal komolyabb, mint amilyen ő volt ennyi idősen. 

- Jó érzés látni, hogy készen áll már arra, hogy feleség vagy édesanya legyen. Bennem ilyen idős koromban ez nem volt meg, illetve ha meg is volt, a karrier utáni vágyam elnyomta - mondta akkor. 

Az élet úgy hozta, hogy mindketten 2020-ban lettek menyasszonyok: Alexandrát február végén jegyezte el a párja, míg Dér Heni október 10-én posztolta, hogy Bakos Gergő feleségül kérte.

Mostanra már a 34 éves sztár is készen áll az anyaságra, mindennél jobban vágyik egy kisbabára. A Nyerő Párosban árulta el, hogy tavasszal elveszített egy kisbabát: az önkéntes karanténban várandós volt, de a hetedik hétben kiderült, hogy méhen kívüli terhesség miatt műteni kell.  

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít egymásra Dér Heni és húga, Alexandra. 

Ezt is szeretjük