Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez

Dér Heni és Bakos Gergő titokban, egy szűk körű ceremónia keretében összeházasodtak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dér Heni és párja, Bakos Gergő számára fontos volt, hogy a kisfiuk házasságban szülessen, ezért úgy döntöttek, alig két év ismeretség után, még Bendegúz érkezése előtt összekötik az életüket. 

Az esküvő nem olyan királylányosra sikeredett, mint amilyenről az énekesnő kislányként álmodott, és a világjárvány egy héttel a ceremónia előtt felülírta az elképzeléseiket, mégis szép emlék lett a boldogító igen kimondása - mesélték a Story magazinnak

Dér Heni esküvője

Az eredeti tervek szerint szűk, családi körben egy polgári ceremónia keretében keltek volna egybe, és Dér Henit az édesapja vezette volna be a szépen kidekorált étterembe. De a tízfősre tervezett esküvőt nem tudták megtartani, mert nem enyhítettek a szigorításokon, ráadásul az énekesnő határon túl élő szülei a nász előtt egy héttel koronavírusosak is lettek: a vajdasági konyhájukból nézték online, hogyan kel egybe a lányuk és Gergő. 

Mivel a 34 éves sztár szülei nem tudtak jelen lenni, a nagypapát sem tudták elvinni a ceremóniára, és Gergő nagymamája sem hagyhatta el az otthonát. A hivatalba Dér Henit a húga vezette be. Az igenek kimondása után sem ment minden simán, a várandós sztár ujjára ugyanis a vizesedés miatt alig akart felmenni a karikagyűrű.  

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Dér Heni május elejére várja első gyermekét, így a fehér menyasszonyi ruhája sem volt hagyományos: egy formabontó menyasszonyi overallt terveztetett magának. 

- Kényelmes, a hideg januárban praktikusan, melegen télies, mégis alkalmi. Sosem voltam strasszos, köves, fodros típus, inkább a letisztultabb, vagányabb dolgokat szerettem. Az overall ilyen szempontból is tökéletesnek bizonyult. A kisbabánk vidáman rugdalózott a pocakomban a szertartáson felolvasott idézetek alatt, mintha csak sürgetni akart volna, majd az igenek kimondása után teljesen megnyugodott - árulta el Dér Heni a hetilapnak. 

Fotókat a kinézett étteremben készítettek, majd onnan házhoz rendelték az ételt, és a pár vendéggel együtt az otthonukban fogyasztották el, ahol szintén készültek fényképek. A család egy része ott is aludt. A pár azt tervezi, hogy gyermekük születése és a világjárvány enyhülése után nagy lakodalmat tartanak, így Dér Heni nem bánja, hogy babapocakosan mondta ki az igent.  

- A polgárit követően lesz templomi esküvőnk is a Vajdaságban, amin már vékony leszek, jelen lehetnek a szüleim, a teljes családunk, a barátaink, lesz 100-150 fős dínomdánom, és a kisfiunk hozza az oltárhoz a gyűrűket. 

Magyar sztáresküvők 2020-ban

Ugyan 2020 a koronavírus-járvány kitörése miatt nem kedvezett az esküvőszezonnak, így is akadtak jó páran hazai sztárjaink közül, akik az elmúlt egy évben kötötték össze az életüket. Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget az elmúlt egy évben. 

A Barátok közt színésznője feleségül ment tévés szerelméhez - Képeken 2020 sztáresküvői

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük