Tóth Gabi kivételesen megmutatta lánya arcát: anyák napi címlapon szerepel Hannarózával
Tóth Gabi és férje kivételesen úgy döntöttek, megmutatják kislányukat, Hannaróza Máriát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és férje 2020 júliusában úgy döntöttek, többet nem mutatják meg kislányuk arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték. Az énekesnő testvére, Tóth Vera is eltávolította social média oldalairól unokahúga képeit.

A rajongók Hannaróza Mária felé irányuló mérhetetlen szeretete és a hónapok óta érkező sok, kérlelő üzenet hatására viszont hosszas mérlegelés után úgy döntöttek, most az egyszer, anyák napja alkalmából kivételt tesznek. 

Tóth Gabi és kislánya anyák napi címlapon

"Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón" - olvasható az énekesnő posztjában.

A 33 éves sztár hangsúlyozta, az, hogy a Nők Lapja e heti címlapján lányával együtt szerepelnek, egyszeri alkalom, és ezért külön díjazást nem fogadtak el.

Továbbra is valljuk, hogy nem fűződhet semmilyen anyagi érdek bármely, gyermekünkkel kapcsolatos megnyilvánuláshoz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019 áprilisban eljegyezték egymást, egy héttel később kiderült, babát várnak. Októberben szűk családi körben, egy titkos ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent. Kislányuk, Hannaróza Mária 2019. december 3-án született meg.

A kislánya megfoganása az énekesnő számára felért egy csodával, ugyanis több orvos azt mondta neki, kevés a valószínűsége annak, hogy gyermeket szülhet. 2008-ban először a Fókuszban mesélt arról, amikor 18 évesen egy éjjel rosszul lett: a bal petefészkében kifakadt egy alma nagyságú ciszta, emiatt tönkrement az egyik petefészke, a másik pedig károsodott.

Legalább hatvan százalékkal csökkent az esélye, hogy természetes úton teherbe essen. 15 évig abban a hitben élt, hogy nem lehet a megszokott úton gyermeke, de - ahogy 2019 áprilisában írta - az imái maghallgatásra találtak.

Magyar sztárok smink nélkül és kifestve

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy kislánya felébredjen. A kommentelők azt írták, festetlenül is nagyon szép, nincs szüksége festékre. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Ezt is szeretjük