Tóth Gabi gyönyörű menyasszony volt - Titokban ment férjhez Krausz Gáborhoz
Tóth Gabi és Krausz Gábor a múlt hét végén házasodtak össze titokban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2019-ben fordulóponthoz érkezett, áprilisban eljegyezték egymást, egy héttel később kiderült, babát várnak. A sztárpár úgy döntött, összekötik az életüket, mielőtt világra jönne kislányuk. A múlt hét végén titkos ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent.

Az örömhírről a Best magazin számolt be először, a hetilap ma megjelent számában az énekesnő a menyasszonyi ruhájában pózolt férje oldalán. Tóth Gabi csak úgy ragyogott a nagy napon, gyönyörűen festett az esküvőjén.

- Gyerekkori álmom volt, hogy ha egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, és hála a stylistomnak és barátnőmnek, Holdampf Lindának, megvalósult. Leste minden kívánságomat, igazán "tóthgabis" lett a végeredmény, még hófehér csillogó szegecsek is voltak rajta - mesélte Tóth Gabi.

- Édesapámék házában, egykori gyerekkorom helyszínén, ahol felnőttem, ott kötöttük össze az életünket. Mivel nemsokára érkezik a baba, Gabi ekkora pocakkal már nem szeretett volna nagy esküvőt és lagzit, olyat aztán meg pláne nem, ami a nyilvánosság előtt zajlik. Volt még, amit biztosan tudtunk: a sorrendet, az íratlan törvényt be kell tartani, a lányunk csakis házasságban születhet - mondta a lapnak a sztárséf.

Az esküvőt szűk családi körben tartották meg, az anyakönyvvezető pedig a házhoz jött. Krausz Gábor azt is elmesélte, Gabinak köszönhetően édesapjával sokkal szorosabb lett a kapcsolata, mára bármikor meg tud neki nyílni, sajnos az édesanyja már nem él, tízéves volt, amikor az asszony elhunyt rákban. A sztárséf reméli, hogy anyukája fentről, az égben követi végig az útját. Elmondta azt is, két évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy hamarosan megtalálja az igazit, megházasodik, és gyermeke születik.

Kiderült az is, hogy eredetileg igazi, három napig tartó falusi lakodalmat terveztek, ám másképp alakultak a dolgaik. Szeretnének majd egy nagy lagzit is tartani, de azt a terveik szerint csak jövőre szervezik meg, ami azért lesz nagy öröm, mert akkor már kislányukat is ott tarthatják a karjaikban.

Ők esküdtek meg 2018-ban

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok házasodtak össze 2018-ban.

Ezt is szeretjük