Serbán Attila és a Barátok közt volt színésznője megmutatta kislányukat - Hanka szép, mint az anyja
Serbán Attila és Munkácsy Kata kislányát csak nagyon ritkán láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Serbán Attila 2005-ben csatlakozott a Madách Színház társulatához, azóta olyan darabokban szerették meg a színházba járók, mint a Macskák, a Mary Poppins vagy a Jézus Krisztus Szupersztár. A tévénézők szívébe 2020 őszén, A Konyhafőnök VIP ötödik évadával lopta be magát, ahol egy hajszállal csúszott le a dobogóról - a verseny negyedik helyén végzett.

Szíve választottja is ismerős lehet. Noha Munkácsy Kata már búcsút mondott a rivaldafénynek, jelenleg fogorvosi asszisztensként dolgozik, annak idején Bartha Zsolt lányát, Lindát alakította a Barátok köztben.

Serbán Attila és Munkácsy Kata kislánya, Hanka

A színészpár nem erősíti azon sztárok táborát, akik kirakatban élik az életüket. Bár már tíz éve együtt vannak, magánéletük alakulásáról csak nagyon ritkán mesélnek, valamint kislányukat sem mutatják meg sűrűn.  

Hanka 2017. május 6-án látta meg a napvilágot, azonban a nagyközönség csak egy évvel születése után láthatta először. Azóta is nagyon megválogatják, hol és mikor szerepelnek együtt csemetéjükkel, így még szembetűnőbb, milyen sokat nőtt az elmúlt esztendőkben.

serbán attila konyhafőnök
Fotó: RTL Klub/A konyhafőnök VIP

A lurkó első évei nem is telhettek volna idillibben. Amíg családi házuk fel nem épült Szentendrén, addig Munkácsy Kata szüleihez költöztek Szigetmonostorra, így gyermekük hamisítatlan vidéki környezetben cseperedhetett fel.

- Több szempontból is áldásos volt, hogy így történt. Egyrészt csodálatos kötelék alakult ki a nagyszülők és az unoka közt, másrészt a kislányunk tücsköt-bogarat hajkurászva fedezhette fel a világot, a saját gyümölcseit ehette a fáról, futkorászhatott a csirkék után, reggelente mehetett a nagyival tojást szedni az ólba. Én és Kata is vidéken nőttünk fel, átérezzük, mennyi örömet, kalandot tartogat ez egy kisgyermek számára - mesélte a Best magazinnak.

Nyári Dia kisfia már ilyen nagy

Nyári Dia igazi laza anyuka. Nem jön zavarba, ha kisfia rossz fát tesz a tűzre, sőt az Instagramra is gyakran posztol olyan felvételeket, amin Zéti éppen homokot eszik, vagy a WC-csészébe rakta az egyik játékát. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sokat nőtt a sztárcsemete az utóbbi hónapokban.

Ezt is szeretjük