Fésűs Nellyre egyre jobban hasonlít kisebbik lánya: Elza édesanyja kiköpött mása
Fésűs Nelly 2014 októberében adott életet Elzának, aki örökölte szép vonásait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat ámulatba ejt, hogy Fésűs Nelly, milyen gyönyörű gyerekekkel büszkélkedhet. A színésznő gyakran mutatja meg szíve csücskeit az Instagramon - rajongói legnagyobb örömére. 

Míg idősebbik lánya, Csenge 2021 januárjában lett nagykorú, és szépen bontogatja a szárnyait énekesnőként és modellként, addig kisebbik csemetéje, Elza is úgy nő, mint a gomba. A hatéves kislány egyre inkább édesanyja vonásait tükrözi vissza.

Fésűs Nelly és kislánya ennyire hasonlítanak

A színésznő 2014 októberében adott életet a tüneményes lurkónak, akiben nem csak saját magát látja. Azt több műsorban is elmesélte, hogy hisz a spirituális dolgokban, ezen belül a reinkarnációban, így nem tartja kizártnak, hogy gyermekében hőn szeretett anyósának egy darabja éledt újra.

- Mindig nagyon jó volt a kapcsolatunk az anyósommal, Erzsébettel. Része volt a mindennapi életünknek egészen addig, amíg nagyon megbetegedett. 2013. november 17-én hagyott itt bennünket. Két hónappal később, január 17-én fogant meg a kisebbik lányom, Elza. A születése után láttam, hogy ugyanott van a tarkóján egy tűzfolt, ahol annak idején a férjem édesanyjának volt. Amikor ezt észrevettem, úgy éreztem, Erzsébet küldött egy lelket azért, hogy a fia fájdalmát enyhítse - mesélte a Story magazinnak 2019 tavaszán.

Ezt a nézetet férje, Vajtó Lajos is osztja, aki szerint Elzának ugyanolyan a bőre, a hajszíne és a tekintete, mint amilyen az édesanyjáé volt. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tüneményesen fest a hatéves sztárcsemete.

Ezt is szeretjük