Fésűs Nellyre egyre jobban hasonlít kisebbik lánya: Elza édesanyja kiköpött mása

Fésűs Nelly 2014 októberében adott életet Elzának, aki örökölte szép vonásait.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokakat ámulatba ejt, hogy Fésűs Nelly, milyen gyönyörű gyerekekkel büszkélkedhet. A színésznő gyakran mutatja meg szíve csücskeit az Instagramon - rajongói legnagyobb örömére. 

Míg idősebbik lánya, Csenge 2021 januárjában lett nagykorú, és szépen bontogatja a szárnyait énekesnőként és modellként, addig kisebbik csemetéje, Elza is úgy nő, mint a gomba. A hatéves kislány egyre inkább édesanyja vonásait tükrözi vissza.

Fésűs Nelly és kislánya ennyire hasonlítanak

A színésznő 2014 októberében adott életet a tüneményes lurkónak, akiben nem csak saját magát látja. Azt több műsorban is elmesélte, hogy hisz a spirituális dolgokban, ezen belül a reinkarnációban, így nem tartja kizártnak, hogy gyermekében hőn szeretett anyósának egy darabja éledt újra.

- Mindig nagyon jó volt a kapcsolatunk az anyósommal, Erzsébettel. Része volt a mindennapi életünknek egészen addig, amíg nagyon megbetegedett. 2013. november 17-én hagyott itt bennünket. Két hónappal később, január 17-én fogant meg a kisebbik lányom, Elza. A születése után láttam, hogy ugyanott van a tarkóján egy tűzfolt, ahol annak idején a férjem édesanyjának volt. Amikor ezt észrevettem, úgy éreztem, Erzsébet küldött egy lelket azért, hogy a fia fájdalmát enyhítse - mesélte a Story magazinnak 2019 tavaszán.

Ezt a nézetet férje, Vajtó Lajos is osztja, aki szerint Elzának ugyanolyan a bőre, a hajszíne és a tekintete, mint amilyen az édesanyjáé volt. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tüneményesen fest a hatéves sztárcsemete.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük