Ördög Nóra lánya rengeteget nőtt - Mici friss képein ámul mindenki
Mici örökölte Ördög Nóra termetét, belőle is magas felnőtt lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A gyerekek úgy nőnek, mint a gomba." Kettőt pislogunk, és a kerek babaarcok megnyúlnak, alakjuk nyurga lesz, és mire feleszmélnénk, a gyerkőcök már el is kezdik az iskolát.

Ördög Nóra kislánya a szemünk előtt cseperedett fel: míg 2017-ben az Ázsia Expressz első évada alatt készült vlogsorozatukban az akkor négyéves Mici alig látszott ki a földből, addig mára kész kis hölgy lett belőle. 

Ördög Nóra lánya ennyit nőtt

A sztárcsemete májusban töltötte be a hetedik életévét, szeptemberben már a második osztályba megy. Az utóbbi pár hónapban szemmel látható, hogy mennyire megnyúlt. Szülei Instagram-követői csak kapkodják a fejüket friss képein, bár a legtöbben rendszeresen nézik a család utazásairól szóló videókat, mégis csodálkozva kérdezik a posztok alatt, hogy mikor nőtt meg ennyire Mici. 

Már most látszik, hogy nem marad el édesanyja 173 centis magassága mellett, örökölte Ördög Nóra sudár termetét. Nem csak alakján látszik a változás, arca is egyre felnőttesebb. Édesapja, Nánási Pál szemkápráztató fotósorozaton mutatta meg, milyen komolyak lettek lánya vonásai.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit nőtt Ördög Nóra és Nánási Pál lánya, Mici. 

Ezt is szeretjük