Vasvári Vivien fagyizós lányától elolvadunk: Ariana már ilyen nagy
Friss fotókon Vasvári Vivien lánya, aki olyan bájos, mint egy hercegnő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most, hogy végre beköszöntött a jó idő, és már a korlátozások sem szabnak határt a kirándulgatásnak, sokan kapták nyakukba a várost, hogy sétáljanak egy nagyot a rakparton, vagy nyaljanak egy fagyit a szabadban. Vasvári Vivien is így tett: lángosozással nyitotta meg a szezont.

Természetesen csemetéivel együtt mozdult ki, a délutáni programot pedig cuki képeken örökítette meg. Ezeket a Facebook-oldalán meg is osztott a rajongóival, akik nem tudtak betelni fagyizós kislánya látványával. Az is feltűnt nekik a fotókon, hogy a karja gipszben van, így sokan érdeklődtek, vajon mi történhetett vele.

"Rengetegen írtatok, hogy mi történt Arianával. Az oviban átesett egy gyereken és eltört a karja. De szerencsére jól viseli a gipszet" - reagált Vasvári Vivien az aggódó üzenetekre.

Vasvári Vivien kislánya, Ariana

Ariana 2020. július 3-án tölti be a hatodik életévét, és szemmel látható, hogy az utóbbi hónapokban nagyon sokat nőtt, kész kis hölgy. Édesanyjára is egyre jobban hasonlít, és épp olyan profin pózol a kamera előtt, mint ő. Látszik, mennyire csajos, imádja a hercegnőket, és már most úgy öltözködik, mint egy mini divatdiktátor.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy milyen nagy már Vasvári Vivien lánya, Ariana.

Ezt is szeretjük