Horváth Éva szőke fürtös kisfia 3 éves - Kristóf olyan, mint egy földre szállt angyal

Tündéri fotókon Horváth Éva hároméves kisfia, Kristóf.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Éva 2017. május 7-én élete egyik legszebb anyák napját ünnepelhette, hiszen épp aznap adott életet kisfiának, Kristófnak. Bár a modell akkor mindössze csak a pici lábáról mutatott egy tündéri fotót, a későbbiekben már nem rejtegette arcát a követői előtt. 

Az immár három és fél éves Kristóf friss képeit látva egyértelmű, hogy örökölte édesanyja modellvénáját, hiszen imádja a kamera. Szőke fürtjeivel és ártatlan tekintetével úgy fest a felvételeken, mint egy földre szállt angyal. 

Horváth Éva és tündéri kisfia

Nem csak cseperedését követhetik figyelemmel a rajongók, a 42 éves sztár alkalomadtán gyermeke nevelésének témájában is megszólítja őket. 2020 novemberében is így tett, amikor megkérdezte a kommentelőktől, hogy a koronavírus-járvány második hullámában kiveszik-e gyermekeiket az óvodából. 

A YouTube-on is kaphatunk némi bepillantást az anya-fia páros életébe. A sztáranyuka két esztendővel ezelőtt indított videósorozatot arról, hogyan járja a világot egy gyerkőccel az oldalán. Bár manapság az utazás nincs terítéken náluk sem, nem hagyja tartalom nélkül azokat, akiket érdekelnek a hétköznapjaik, szinte mindennap feltölt valamilyen Insta-sztorit a kis lurkóról.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri Horváth Éva hároméves kisfia, Kristóf.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük