A Viszkis megmutatta egyéves kislányát - Annáért odáig van az édesapja
Ambrus Attilát kenyérre keni egyéves kislánya, az egykori Viszkis rabló minden idejét neki szenteli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila, vagy ahogy az egész ország ismeri, a Viszkis, már rég maga mögött hagyta a balhés éveket: idilli életet él feleségével, Rékával. Hét éve alkotnak egy párt, 2019 februárjában pedig világra jött első gyermekük, az imádni való Anna.

A csöppség szőke hajával és kék szemeivel nagyon édes. Édesapja szerint utóbbit egy az egyben feleségétől örökölte, személyiségében viszont saját magát véli benne felfedezni.

A Viszkis tündéri kislánya már egyéves

- Pont ugyanolyan akaratos, mint én vagyok: ha valamit a fejébe vesz, addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi. Minden elvem és atyai szigorom elbukik vele szemben. Próbálom tartani magam, de levesz a lábamról. Felcsillan egy huncut mosoly az arcán, és azonnal tudom: olyan kislányt kaptam a sorstól, aki tükröt tart elém - mesélte a Story magazinban.

 Az első év nehézkesebben telt, mint amire számítottak, de szerencsére lassan maguk mögött hagyják az éjszakázásokat. Réka mindenben számíthat Ambrus Attilára, aki a gyereknevelés terén is igyekszik száz százalékosan helyt állni.

- Mindig is odaadó és gondoskodó férfi volt, de amióta édesapa lett, ez a tulajdonsága még inkább előtérbe került. Nagyon jó érzés, hogy mi vagyunk számára az elsők. Amióta Anna megszületett, kevesebb vásárt vállal, babaúszásra jár a gyerekünkkel, és hamarosan átveszi tőlem az éjszakázást is - magyarázta a felesége.

Az 53 éves híresség nem akar lemaradni egy fontos pillanatról sem, lurkója életének minden mérföldkövénél jelen szeretne lenni, legyen szó az első szaváról vagy az első lépések megtételéről.

- Szeretném látni Anna minden mozdulatát. Már felállt, kapaszkodva megtesz néhány lépést, úgyhogy nem akarok lemaradni arról, amikor először elindul.

Egy program van, ami mindig a férfi reszortja: a babaúszás már Anna három hónapos kora óta apa-lánya program, a medencében csakis együtt pancsolnak, de azért Réka anyai gondoskodására még szükség van, amikor kijönnek a vízből.

- A medencében még remekül elvagyunk, viszont utána Annát felöltöztetni és megszárítani, miközben magamat is rendbe kell rakni, hát jókora kihívás.

Ganxsta Zolee lánya

Zoé versenyszerűen párbajtőrözik, de a zene iránti fogékonyságot is örökölte édesapjától: dobol, gitározik, és még furulyán is tanult. A konyhában is otthonosan mozog. Elvégzett egy főzőiskolát, ahol ételkülönlegességeket készített, például polipot, az apukája kedvencét. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen szép kislánya van Ganxsta Zolee-nak.

Ezt is szeretjük