Árpa Attila lánya színésznőnek készül - A 13 éves Amirát már reklámban is hallhattad
Árpa Attila 13 éves lánya, Amira szeretne majd a Színművészetire jelentkezni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila számos magyar (Hippolyt, Meseautó, Egy szoknya, egy nadrág vagy legutóbb a Korhatáros szerelem című sorozat második évada) és külföldi filmben szerepelt.

Az angolul és németül is beszélő sztár Magyarországon forgatott produkciókban rendre kap kisebb szerepeket, így az elmúlt években a Vaják, a Mars - Utunk a vörös bolygóra és Válaszcsapás című sorozatokban, A kém, aki dobott engem és Vörös Veréb című filmekben is feltűnt.

Árpa Attila lánya is a Színművészetire készül

Volt feleségével, Tomán Szabinával közösen nevelt lánya is követni kívánja apját a pályán, derült ki a Spektrum Home csatornán vasárnaponként 16:30-kor jelentkező DTK: Elviszlek magammal című műsorban. 

arpa-attila-lanya
Fotó: Spektrum Home/DTK: Elviszlek magammal

A 13 éves Amira a szinkronban már kipróbálta magát, a Talent Stúdióban tanult szinkronizálni, és hallhattuk már mozifilmben és reklámban is. Jövőbeni tervei között a Színművészeti is szerepel. 

- Ő volt a mostani Kinder csoki reklámhangja - büszkélkedett el vele az édesapja. 

- Nekem van egy legjobb barátnőm, aki ugyanolyan, mint én, és akivel nagyon szeretünk együtt lenni. Amikor nálunk vagyunk, akkor legtöbbször filmezni szoktunk, meg színdarabokat csinálunk. Úgy gondoltuk, hogy majd a Színművészetire is együtt megyünk - mesélte a kamasz lány. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt nem sokan tudják, hogy Árpa Attila is elkezdte a Színművészeti Főiskolát, de nem fejezte be, mert közben felkérte az egyik kereskedelmi csatorna tévézni. Próbálta eleinte összehangolni a kettőt, de a végén annyi tévés felkérése volt, hogy húsz évvel ezelőtt abbahagyta a főiskolát, és a terveivel ellentétben nem is folytatta a tanulmányait a rendező szakon. 

- Nehéz döntés volt, mert az életem és álmom mégiscsak a filmkészítés volt, és ahhoz a főiskola kellett. A tévézés viszont nagy lehetőség volt: huszonévesen kapsz egy pozíciót, irodát, névjegykártyát, céges autót és egy rakás pénzt. Ráadásul te döntheted el, hogy mit nézhetnek az emberek a tévében, mert te csinálhatod meg. 

arpa-attila
Fotó: Spektrum Home/DTK: Elviszlek magammal

- A mai napig vannak kétségeim, jól döntöttem-e. Mert a végcél a filmek készítése volt, ahova eljutottam, most is a Filmalappal tárgyalok két filmtervről, csináltam is két mozifilmet (Argo és Argo 2 - a szerk.), de nem tudom, mennyivel lett volna könnyebb vagy nehezebb az út, ha nemet mondok a kereskedelmi tévézésre, és a Színművészetin maradok, befejezem, vizsgafilmet készítek. Nem lehet tudni, mert egyrészt látom a rendező osztályom egy részét, akik tök jól csinálják: Hajdu Szabolcs, Török Ferenc, Pálfi György. Nézem őket, csodálom őket, remek filmeket készítettek. De vannak olyanok is, akik rendezőként végeztek, de nem forgatnak - árulta el a 48 éves sztár D. Tóth Krisztának. 

Macsó sztárok lányai

Ganxsta Döglégy Zoleet egy szőke hajú szépség mindig az ujjai köré tudja csavarni: ő nem más, mint a 12 éves Zoé. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a rapper kiskamasz lánya, de több olyan macsó sztárapukát is megmutatunk, akik elolvadnak, ha a lányukról van szó.

Ezt is szeretjük