Tóth Gabi smink nélkül és több réteg festékkel az arcán - Ekkora a különbség

Tóth Gabi vállalja festetlen arcát, de azt is szereti, ha profi sminkes veszi kezelésbe.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi egy smink nélküli fotóval mutatta meg, kora reggel hogyan várja, hogy féléves kislánya, Hannaróza Marika felébredjen, hogy aztán ez egész napját a hétkilós csemetéje "szolgálatában" tölthesse.

A kommentelők azt írták, festetlenül is nagyon szép, nincs szüksége festékre. "Nagyon szép vagy smink nélkül! Bejön ez a natúr vonal" - írta egyikük. 

Sztárok smink nélkül és kifestve

Persze, mint minden nő, időnként az énekesnő is szeret úgy tükörbe nézni, hogy profi a sminkje és a frizurája. A minap nagyon élvezte, hogy mesterfodrász és sminkes vette kezelésbe. 

"Tegnap kisminkelt az én drága Szabó Máté barátom, Sári Kata meg befésült. Jó érzés volt újra veletek lenni" - írta. 

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük