Hódi Pamela először mutatta meg kisebbik lányát is: különleges nevet kapott
Hódi Pamela rajongói örülhetnek, a közösségi oldalán végre megmutatta kisebbik lányát is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela május 7-én, pénteken posztolt az oldalára egy fotót, amin ő és férje láthatók a kórházban. Azt írta: "Most egy kis időre elköszönök Tőletek, mert elérkezett a napja annak, hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat". Három nappal később a Blikknek elárulta, hogy újszülött kislánya nagyon hasonlít az apukájára.

- Tiszta apja a kislányunk, mintha Bencét tartanám a karomban! A család szerint viszont abszolút vegyes, de én úgy látom, hogy napról napra változik, bízom benne, hogy azért belőlem is örökölt valamit - mesélte a napilapnak.

Hódi Pamela kisebbik lánya

A kétszeres édesanya nem sokkal ezelőtt egy tündéri családi fotót posztolt a közösségi oldalára, amit csak ott engedélyezett megnézni. Ennek az az oka, hogy férjével, Bencével úgy döntöttek, nem mutatják meg rendszeresen a közösségi portálokon a kislányukat, az újságban és a televízióban sem fog szerepelni, amíg ő maga nem szeretné vagy ők, a szülei, a szereplést elfogadhatónak nem látják.

A 32 éves sztár posztjában második gyermeke nevét is elárulta: ahogy elsőszülött kislánya, Berki Natasa Zselyke, úgy a csöppség is különleges keresztneveket kapott, őt Tóth Evolet Olivia néven anyakönyvezték. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hódi Pamela és Tóth Bence focista hat hónappal a szakításukat követően tavaly november közepén azzal lepett meg mindenkit, hogy a Hot! magazin címlapján esküvői fotójukkal szerepeltek. Nemcsak a házasságot tartották titokban, hanem azt is, hogy első közös gyermeküket várják, az influenszer ugyanis már babapocakosan mondta ki a boldogító igent. 

hodi-pamela
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

Hódi Pamela első gyermeke 2013. október 29-én született meg. Berki Natasa Zselyke édesapja a volt élettársa, Berki Krisztián, akivel 2018-ban szakadt meg a se veled, se nélküled kapcsolata. Ennek az évnek a végén döntött úgy Hódi Pamela, hogy gyermekét nem kívánja szerepeltetni sem a közösségi oldalán, sem a televízióban, Natikáról csak elvétve tesz ki képet a közösségi oldalára a rajongóinak, a kép felhasználását pedig nem engedélyezi. A gyermek apjával régóta perben áll, mert Berki és annak felesége, Berki Mazsi nem tesznek eleget az édesanya kérésének, miszerint a kislány arcát ne mutassák meg a közösségi oldalaikon. 

Hódi Pamela smink nélkül

Ha Hódi Pamela feltűnik valamilyen műsorban, sosem esik túlzásokba, általában mindig nude színeket használ, és csak olykor-olykor ken fel feltűnőbb rúzst. Nem áll be azoknak a sztároknak a sorába sem, akik még takarítani is gálasminkben szoktak, az Instagramon sokszor meg is mutatja, milyen szépek a vonásai természetes valójukban. Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Ezt is szeretjük