Hódi Pamela smink nélküli fotója tarol az Instán - Így néz ki, ha nincs rajta egy gramm festék sem

Képeken olyan hazai sztárokat mutatunk, akik smink nélkül is lehengerlően néznek ki.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki szép, az reggel is szép, tartja a mondás. Bár sokan ki nem állhatják festetlen arcukat, és a világért sem lépnének ki a ház ajtaján így, mások kifejezetten szeretnek teljesen natúran vagy csak leheletnyi sminkben mutatkozni. Hódi Pamela az utóbbiak közé tartozik: ha feltűnik valamilyen műsorban, sosem esik túlzásokba, általában mindig nude színeket használ, és csak olykor-olykor ken fel feltűnőbb rúzst.

Nem áll be azoknak a sztároknak a sorába sem, akik még takarítani is gálasminkben szoktak, gond nélkül leugrik az edzőterembe festetlenül, de túrázáshoz sem ken fel semmit. Az Instagramon sokszor meg is mutatja, milyen szépek a vonásai természetes valójukban.

Hódi Pamela festetlen arca

Rendszeresen szelfizik úgy, hogy mindössze csak 3D-s műszempillát vagy egyáltalán semmit sem visel. Követői imádják így látni, egyenesen odavannak vakítóan kék szeméért, el is halmozzák dicsérő kommentekkel az oldalát.

Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Ezt is szeretjük