Tabáni István titokban újra apa lett – Meg is mutatta cuki gyerekeit

Megszületett Tabáni István második gyermeke, aki bátyjához hasonlóan különleges nevet kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabáni Istvánt a 2009-es Csillag Születikben ismerte meg az ország, meg is nyerte az RTL Klub tehetségkutatójának második évadát.  

Az énekes a magánéletét óvja, jogászként dolgozó párját, Csillát hét év után titokban vette feleségül 2016-ban. Első gyermekük 2018 májusában jött világra, ezt Nataniel István születése után két héttel jelentette be.

Megszületett Tabáni István második gyereke

Ma a Story magazinból kiderült, hogy a 43 éves sztár karácsony előtt ismét apa lett: második gyermeke 2020. december 21-én látta meg a napvilágot, és bátyjához hasonlóan ő is különleges nevet kapott. Noel Dominikot és édesanyját, Csillát szenteste engedték haza a kórházból, így a karácsonyt már négyesben ünnepelhették. 

Tabáni István a 2009-es Csillag Születik döntőjében.
Tabáni István a 2009-es Csillag Születik döntőjében.
Fotó: RTL Klub

- Terveztük a babát, csak a mikort nem beszéltük meg. Azt hittem, viccel, amikor elmondta. Nagyon örültem, és bár a járvány megnehezíti a mi életünket is, anyagilag és érzelmileg is, abból a szempontból szerencsénk van, hogy több időt tudtam és tudok velük tölteni - árulta el a hetilapnak a kétgyerekes apa, aki mindkét gyermeke születésénél bent volt a szülőszobában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tabáni István vágta el a köldökzsinórt, ami után a névadás következett, a házaspár ugyanis csak a csöppség megszületése után döntött arról, milyen nevet kapjon második gyermekük. Közel egy órába telt, mire megállapodtak a Noel névről, majd jóval később a Dominikről.  

A két és fél éves, Picurnak nevezett báty vegyes érzelmekkel fogadta a kisöccsét, és még hozzá kell szoknia, hogy a babával óvatosan kell bánni. 

- Az első két hétben nagyon féltékeny volt, pedig amikor hazajöttünk a kórházból, azt kérdezte: "Megtarthatjuk?" Szó szerint brutálisak voltak az első napok. Nem is tudom, mi lett volna, ha Pisti nem lett volna itthon - mesélte Csilla.

László Attila, a 2011-es Csillag Születik győztese 

A Csillag Születik harmadik szériájának köszönhetően ismerte meg az ország az erdélyi énekes fiút, László Attilát. 14 évesen mutatkozott be a verseny válogatójában, ahol olyan átéléssel adta elő Máté Péter Most élsz! című dalát, hogy egyértelmű volt továbbjutása az élő show-ba. Egészen a döntőig menetelt, megnyerte a 2011-es évadot. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen sármos pasi lett László Attilából 24 éves korára.

Ezt is szeretjük