Vásáry Andrét alig ismertük fel - A 2009-es Csillag Születik sztárja így megváltozott

Vásáry André új külsőre váltott, amit a rajongói csak dicsérni tudnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vásáry André nevét a Csillag Születik 2009-es, második évadában ismerte meg az egész ország. A férfi szoprán három versenyzőtársával együtt egészen a döntőig menetelt, ahol már csak a nézők szavazatai számítottak. 

Az RTL Klub tehetségkutatóját végül Tabáni István nyerte meg, de Vásáry Andrénak ezt nem kell bánnia, a műsor után egyre nagyobb sikereket ért el. Eddigi, 14 éves pályafutása alatt három arany- és egy platinalemezt kapott albumaiért.

Vásáry André új külseje

A 38 éves énekes abban is egyedülálló, hogy azon kevés férfi hírességeink közé tartozik, akik nyíltan vállalják, hogy hajbeültetésre vállalkoztak. 2010 januárjában árulta el, hogy felveszi a harcot a korai kopaszodással. 

Vásáry André a 2009-es Csillag Születikben.
Vásáry André a 2009-es Csillag Születikben.
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

A beavatkozás után is maradt a rövid hajnál, és sokszor láthattuk baseballsapkában. Friss fotóin viszont már tőle nem megszokott frizurával szerepel.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Először a július 17-én ünnepelt születésnapjára küldött jókívánságokat köszönte meg az új külsejével, majd a reptérről tett ki egy szelfit, amin alig ismertük fel. 

Sok kommentelő írta, hogy jól áll neki az új frizura, sokkal fiatalosabb vele. 

"Meg sem lehet ismerni! Szuper frizkó, új stílus? Boldogot!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Must have airport selfi #musthave #selfie #airport #tired

André Vasary (@andrevasary) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon jó, fiatalos az új stílus. Boldog szülinapot kívánok!"

"Is that you? Or your younger brother? - magyarul: te vagy az, vagy az öcséd?"

A Csillag Születik sztárjai egykor és most

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. A csantavéri születésű fiú és családja a nyereményautó árából egy öreg házat vett, a pénznyereményből pedig földet vásároltak. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma a 27 éves Utasi Árpi és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

Ezt is szeretjük