A Csillag Születik mackós operaénekese volt - A 48 éves Mészáros János Elek most így néz ki
Mészáros János Eleket 2012-ben zárta szívébe az ország.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros János Elek 2012-ben jelentkezett az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutatójába. Az emberek szívébe pillanatok alatt belopta magát, amellett, hogy gyönyörűen énekelte el az operadalokat, nagyon szerény és visszafogott személyiség volt, így nem is csoda, hogy rengeteg ember szimpátiáját elnyerte. Végül a tehetségkutató negyedik évadát ő nyerte meg.

Így néz ki most Mészáros János Elek

Bár a mackós alkatú énekes nem a rivaldafényben éli az életét, illetve az újságokban és a tévében sem lehet látni, a koncerteknek nem fordított hátat, rengetegszer fellép. Már évek óta a kárpátaljai Nagy Anikó énekesnővel ad koncerteket a rajongóknak.

A 48 éves, egykori tehetségkutatós közösségi oldalán nem sűrűn oszt meg friss felvételeket magáról, de énekesnő partnere rendszeresen tölt fel friss fotókat Mészáros János Elekről is. Az alábbi felvétel 2019 márciusában készült róluk. Ahogy a fotón is látható, a férfi nem sokat változott a Csillag Születik óta.

Mészáros János Elek a Csillag Születik idején és napjainkban.
Mészáros János Elek a Csillag Születik idején és napjainkban.
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, Facebook/Nagy Anikó

Utoljára 2018 nyarán adott interjút a Ripostnak, melyben elmesélte, hogy mára felhagyott a civil munkájával, csak a zenének és a földművelésnek él.

- A fellépések nyolcvan százalékát ingyen vállalom! Az Isten ezt bőven visszaadja, ezért ez nekem megéri! Minél többet ad az ember, annál többet kap vissza. Bár nincs menedzserem, ennek ellenére könnyen megtelik a naptáram! Szájról szájra jár a hírem. Hat év alatt 1100 koncertem volt, ez idő alatt nagyjából 50 millió forintot énekeltem össze hitgyülekezeteknek és beteg emberek megsegítésére - nyilatkozta a lapnak.

Napjainkban is a Fejér megyei Alcsútdobozon él, ott található a birtoka, mely már több száz éve a családja tulajdona, már az 1700-as években is itt éltek a felmenői. Mivel generációról generációra szállt a gyönyörű telek, nem csoda, hogy nagyon ragaszkodik hozzá.

Egykori gyereksztárok, akik tehetségkutatóban kezdték

Emlékszel még Utasi Árpira, László Attilára vagy Patai Annára? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak azóta, mióta felfedezték őket.

Ezt is szeretjük