Brasch Bence volt a Csillag Születik szívtipró tinisztárja - 10 év alatt sokat változott
Brasch Bence ma már színészként dolgozik.

brasch-bence-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brasch Bence nevét 2009-ben ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a Csillag Születik című tehetségkutatóban. Az akkor még csak 18 éves fiatal énekes produkcióval jelentkezett az RTL Klub műsorába, majd a válogató után az élő show-ba is bejutott, ezután egy csapásra a tinilányok kedvencévé vált. Miután véget ért számára a verseny, belekóstolt a popiparba, de már évek óta színészként tevékenykedik.

Brasch Bence sármosabb, mint valaha

A 28 éves sztár még férfiasabb lett a Csillag Születik óta, másképp hordja a frizuráját, emellett sokat izmosodott. Utóbbit a rendszeres sportolásnak köszönheti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#elektra #budaorsilatinovitsszinhaz #borovidaniphoto #alfoldirobert

Brasch Bence (@braschbence) által megosztott bejegyzés,

Bár zenészként is ért el sikereket, például 2010-ben ő lett az év felfedezettje a Bravo Otto zenei díjátadó gálán, végül a színészet felé sodorta az élet, de ez nem meglepő, hiszen már kiskorában is vonzotta a színpad, 12 évesen az iskolája színjátszó körébe járt. A Budapesti Operettszínház növendéke volt évekig, végül 2014-ben otthagyta a színházat, mert felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nagypalorsi #nyitva #oktober18

Brasch Bence (@braschbence) által megosztott bejegyzés,

Az RTL Klub Reggelijének egyik áprilisi adásában elmesélte, hogy, bár énekesként robbant be a köztudatba, ma már nem lép fel zenészként.

- Van egy-két olyan előadás, amiben énekelek, de egyéni zenei projekt, az most nincs az életemben - magyarázta a műsorvezetőknek.

Jelenleg Alföldi Róbert Élektra című darabjában játszik, melyet 2019. március 30-án mutattak be a Budaörsi Latinovits Színházban. Más darabokban is láthatjuk, például ilyen A sötétség hatalma, melyet szintén Alföldi Róbert rendezett. A filmezés is nagyon érdekli, a 2018 őszén bemutatott Nyitva című filmben is szerepelt.

Ennyit változtak tíz év alatt a tehetségkutatósok

Kíváncsi vagy, Horváth Tamás, Tóth Vera, Király Viktor vagy éppen Tolvai Reni mekkora átváltozáson ment keresztül az elmúlt tíz évben? Képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük