Kovácsovics Fruzsina a 2007-es Csillag Születik tinisztárja volt - Gyönyörű nő lett belőle
Kovácsovics Fruzsina óriási népszerűségre tett szert a Csillag Születikben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovácsovics Fruzsina a Csillag Születik első szériájában csillogtathatta meg tehetségét. A 2007-ben elindult tehetségkutatóban óriási rajongótáborra tett szert, sok tinédzser szerette a vidám és kedves énekesnőt, még a döntőbe is bejutott. Végül Utasi Árpi lett a befutó abban az évben, de Fruzsi karrierje így is jól alakult: lemezszerződést is kapott, első albuma 2008-ban jelent meg Üveggolyó címmel. Egy év múlva Fonogram-díjat nyert, közben pedig a szerelem is rátalált Istenes Bence személyében, ám 2010-ben szakítottak. Később óvónőnek tanult, jelenleg is ez a főállása.

Így néz ki most az énekesnő

A decemberben harmincadik születésnapját ünneplő Kovácsovics Fruzsinából gyönyörű nő lett, tinédzserkori énjéhez képest szinte alig változott valamit külsőleg. Bár most már óvónő, a zenélés is az élete része maradt. Most már csak gyerekdalokat szerez és ad elő, erről a FEM3 Café egyik októberi adásában vallott.

- Nekem a zenélés is a gyerekek körül forog, mert gyerekkoncerteket tartok, illetve nekik írok zenét. Az életemet gyakorlatilag ők töltik ki, sajátom jelenleg még nincsen, de nagyon szeretnék majd egyszer egy sajátot - mesélte a műsorvezetőknek.

Kovácsovics Fruzsina régen és most.
Kovácsovics Fruzsina régen és most.
Fotó: RTL Klub/Csillag születik, FEM3 Café

Az énekesnő a TV2-n futó Mit tenne a gyereked? című műsorban is fontos feladatot vállalt, ugyanis ő vigyáz a gyerekekre.

- Az én feladatom komplex volt, mert jelen voltam óvónéniként, végig figyeltem a gyerekekre a forgatások alatt és a szünetben is, másrészt azért is voltam ott, hogy a játékokat vezessem, koordináljam - magyarázta.

Nem ez volt az egyetlen gyerekekkel kapcsolatos produkciója, 2016-ban az RTL Klubon futó Kicsi Óriások című tehetségkutató műsorban ő volt az egyik csapatkapitány.

Ezt is szeretjük