A Csillag Születik jóképű tinisztárja volt - Brasch Bence ennyire megváltozott 9 év alatt
Brasch Bence a 2009-es Csillag Születikben tűnt fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brasch Bence csupán 18 éves volt, amikor feltűnt a Csillag Születik második évadában, 2009-ben. Bár a harmadik középdöntőben kiesett, rengeteg ember zárta őt a szívébe, a tinilányok majd megőrültek érte. Miután véget ért a verseny számára, gyorsan beindult a zenei karrierje, később pedig színészként is befutott. 

Neves darabokban tűnik fel

Miután véget ért a Csillag Születik, több videoklipje is megjelent, lemezszerződést is kapott, ám a színház világa sokkal jobban vonzotta, mint az éneklés, magyarázta az év elején a Budaörsi Városi Televíziónak adott interjújában.

- Én most nem gondolkodom zenélésben, abszolút a színházban és filmezésben látom a jövőt. Elképzelhetőnek tartom, hogy pár év múlva ezt máshogy fogom gondolni, de most nem is tudok olyan zenei vonalat, amit annyira magaménak éreznék, hogy én azt csinálnám - magyarázta a színész.

brasch-bence-régen-és-most
Fotó: RTL Klub/Csillag születik, Instagram/Brasch Bence
2010 júniusában felvételizett a Budapesti Operettszínház musical szakára, ahol az egyik legnevesebb szerepe a Rómeó és Júlia Mercutiója volt. Ám 2014-ben otthagyta az Operettszínházat, mivel felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.A 27 éves sztár jelenleg több darabban is játszik, például a Chicagóban, A sötétség hatalmában vagy az Egerek és emberekben. Kilenc év alatt rengeteget változott, levágatta a haját, és sokkal izmosabb lett a teste, hisz már több mint két éve bokszol.
Ezt is szeretjük