Meglepő, miből él ma Utasi Árpi - A Csillag Születik győztese ebből tartja el a családját
Utasi Árpi a 2007-es Csillag Születiket nyerte meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Utasi Árpit 2007-ben ismerhette meg az ország, ugyanis ekkor jelentkezett a Csillag Születik című műsorba. Adásról adásra lelkesen és szenvedélyesen szavalta el a meséket, pillanatok alatt belopta magát mindenki szívébe, így nem is volt csoda, hogy ő nyerte meg a tehetségkutató verseny első szériáját. A vetélkedő megnyerése után Veszprémbe sodorta az élet, ahol az Indul a bakterház című darab főszerepét játszotta. 2010-ben egy szabadkai kiadó is leszerződtette, ám azóta nem nagyon lehetett róla hallani, mostanáig. A 25 éves fiatal ma már dolgozó ember, és a szerbiai Csantavéren lakik ma is, olvasható a Story magazinban.

Ő vált a családfenntartóvá

Utasi Árpi a Csillag Születikben kapott nyereményautó árából vásárolt egy hatszobás házat, melyben most jelenleg anyukájával, a kishúgával és a nagyszüleivel él, családját mindenben igyekszik támogatni. Ráadásul a nagyszülei súlyos betegek, ezért mindenben segít nekik. A helyi malomban dolgozik, hogy el tudja tartani a családját. A nyereménypénzt is ügyesen használta fel.

Az első helyért járó pénzt is befektettem, hat és fél hold földet vettem, amit kiadtam haszonbérbe. Cserébe kukoricát kapok, amivel itthon etetjük a jószágokat - mesélte a lapnak.

Utasi Árpi nagyon örülne, ha az RTL Klub visszahívná őt a Csillag Születik zsűrijébe, vagy a veszprémi színháztól keresnék meg. Elmondta, élete egyik legörömtelibb pillanata az volt, amikor Magyarországon felfedezték, és mesemondóként tevékenykedhetett. A zsűritagok közül Fábry Sándor lopta be magát leginkább a szívébe, a mai napig óriási szeretettel beszél róla. Fábry a verseny alatt sokat segített neki, ellátta tanácsokkal, ráadásul még a számát is megadta neki.

- Fábry Sándor számát máig őrzöm, de még egyszer sem hívtam. Tudom, neki köszönhetek mindent. Ha ő nincs, a támogatása nélkül nem nyerem meg a versenyt - nyilatkozta róla.

Elárulta, hogy a nővére Hollandiában él, a barátai is mind külföldre költöztek, és lehet, hogy hamarosan ő is elmegy, ám előtte szeretné a jogosítványt és a magyar állampolgárságot megszerezni. Nincs párkapcsolata, elmondása szerint nincs szerencséje a lányokkal.

Ezt is szeretjük