Ennyit változott Krizbai Teca a Csillag Születik óta - Ma már gyűrűs menyasszony
Krizbai Teca elárulta, mi történt vele mostanában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krizbai Teca 2011-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, a Csillag Születikbe. Az akkor még csak 15 éves, nemlátó lány csodás énekhangjával bűvölt el mindenkit, nem is csoda, hogy, miután előadta a válogatóban Demjén Ferenctől a Szabadság vándorai című dalt, óriási vastapsot kapott a zsűritől és a közönségtől is. Végül nem nyerte meg a tehetségkutatót, ennek ellenére őt kiáltották ki 2011 legjobb női énekesének.

A 23 éves, fiatal énekesnőt az M2 Petőfi TV-n futó Én vagyok itt stábja látogatta meg otthonában márciusban. A róla készült riportban amellett, hogy zongorázott, a volt iskolájába is ellátogatott. A felvételeket elnézve sokat változott az énekesnő.

krizbai-teca-2019
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, M2 Petőfi TV/Én vagyok itt

A zene a mai napig az élete része, édesanyjának és a vőlegényének is írt már dalt. Kedvesével, Tellér Gáborral már évek óta együtt élnek. A fiatalembert egy társkereső oldalon ismerte meg.

- Ő teljes mértékben elfogadta a helyzetemet. Nagyon boldog párt alkotunk, megvan köztünk a harmónia. Annyira látszott, hogy nem a vakot nézte, hanem tényleg Tecát akarta megismerni. Belém, Tecába szeretett bele, abba, aki vagyok - mesélte fülig érő mosollyal a riportban.

Krizbai Teca a mai napig rajong a zenéért.
Krizbai Teca a mai napig rajong a zenéért.
Fotó: M2 Petőfi TV/Én vagyok itt

Krizbai Teca jelenleg az egyetemi tanulmányait végzi, pszichológusnak készül.

- Érdekel az emberek élettel való elégedettsége, mert leendő pszichológusként azt tartom nagyon fontosnak, hogy mások jól érezzék magukat a bőrükben. Én hiszem azt, hogy nagyon sok rossz abból ered, mert sokan elégedetlenek az életükkel, nem érzik jól magukat, nem tudják, hogyan örüljenek - fejtette ki véleményét.

A tehetségkutatók gyereksztárjai egykor és ma

Emlékszel Utasi Árpira vagy László Attilára a Csillag Születikből? Esetleg Patai Annára a Megasztárból? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak azóta, amióta megismerhettük őket. 

Ezt is szeretjük