A Csillag Születik tinisztárja volt - Kovácsovics Fruzsina mára gyönyörű nő lett
Kovácsovics Fruzsina rengeteget változott az elmúlt 13 évben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovácsovics Fruzsinát az ország a 2007-es Csillag Születik című tehetségkutató műsorban zárta a szívébe. A bájos tinilány a döntőig menetelt. Mára kívül-belül nagyon megváltozott.

Fiatalon került a hazai szórakoztatóiparba, mindössze 18 éves volt a verseny idején. Mint sok más sztár, aki hamar került a figyelem középpontjába, ő is nehezen küzdött meg a hirtelen jött sikerrel.

Kovácsovics Fruzsina sokat változott 31 éves korára

- Még 19 éves sem voltam, amikor belekerültem a médiába. Ez egy nagyon szenzitív szakasza egy nővé váló lány életének. Engem akkor nagyon sok furcsa dolog ért, sok sokkhatás, és szerintem még mindig ezeket dolgozgatom fel. Mivel érzékenyebb típus vagyok, ezt így kezelem. Ezt régen utáltam magamban, most már nem - mondta a Sztárporté című műsor vendégeként 2019 augusztusában.

A Bal oldalon 2007-ben a Csillag Születik döntőjében látható, a jobb oldali kép pedig 2020 szilveszter estéjén készült.
A Bal oldalon 2007-ben a Csillag Születik döntőjében látható, a jobb oldali kép pedig 2020 szilveszter estéjén készült.
Fotó: RTL Klub/Csillag születik, Instagram/Kovácsovics Fruzsina

A műsor után sikert sikerre halmozott a zenei életben. Dalai rendre a slágerlisták élén landoltak, ám ő mégis úgy döntött 2010-ben, hogy egy időre visszavonul a nyilvánosság elől.

Végül megtalálta az útját, ami nem volt más, mint a kisgyermekek világa. Évekig dolgozott óvónőként, hogy aztán összevonja a zeneszeretetét és szakmáját. Manapság kisgyermekeknek tart koncerteket és drámafoglalkozásokat. 

Szívügye a kicsik fejlesztése, főleg a belső hallás képzését tartja fontosnak, és azt, hogy az órák hatására az introvertáltabb személyiségű gyerkőcök is megnyílnak neki.

Ha csak végignézünk az Instagram-fotóin, egyből látszik, milyen vidám és pozitív természet. Azonban van egy komolyabb oldala is: sokan nem tudják, hogy mély tartalmú verseket ír. Ezek egyfajta terápiaként szolgálnak, így dolgozza fel a múltjában elszenvedett csalódásokat.

31 éves korára egyre inkább foglalkoztatja a családalapítás gondolata. Nagyon szeretne saját lurkókat, leginkább kétgyermekes családanyakén tudja elképzelni magát.

Utasi Árpi a Csillag születik mesemondója

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. A csantavéri születésű fiú és családja a nyereményautó árából egy öreg házat vett, a pénznyereményből pedig földet vásároltak. Képeken mutatjuk, hogy néz ki felnőtt férfiként.

Ezt is szeretjük