Berki Mazsi meztelen címlapja: babapocakos fotójával Demi Moore-t másolja
Berki Mazsi az amerikai színésznő ikonikus címlapját másolva pózol babapocakosan és meztelenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi alig várják, hogy megszülessen első, közös gyermekük. Az utóbbi azt tervezi, hogy kádban szül, az előbbi pedig azt, hogy élőben közvetíti a gyermeke világra jövetelét. 

Április közepén, a Hot! címlapján jelentették be a gólyahírt. Azt is elárulták, hogy három sikertelen inszemináción vannak túl, és a két lombik sem hozott eredményt. Mazsi szerint végül vitaminkúrának és akupunktúrás kezelésnek, valamint a stresszmentesebb életnek köszönheti a várandósságát. 

Berki Mazsi meztelen, babapocakos címlapja

A házaspár most ismét a napilapnak mesélt a babavárásról, és egy különleges fotósorozatot is vállaltak. A címlapon a kismama Demi Moore ikonikus fotóját lemásolva látható.

A világhírű színésznő a Vanity Fair 1991-es borítóján az első volt azon hírességek sorában, akik meztelenül, babapocakkal pózoltak a címlapon. A felvételt az ugyancsak világhírű amerikai fotográfus, Annie Leibovitz készítette, amikor Demi a középső lányával, Scout LaRue Willisszel volt várandós.

Az Annie Leibovitz - Egy fotóművész élete 1990-2005 című kiállításon a fotós az ikonikus képe előtt.
Az Annie Leibovitz - Egy fotóművész élete 1990-2005 című kiállításon a fotós az ikonikus képe előtt.
Fotó: Sean Gallup/Getty Images

- Az anyaszült meztelenséget a Jóistentől kaptuk. Persze nem kell mindent megmutatni, de ilyen formában szépnek tartom. Legyünk büszkék a testünkre és arra, ahogyan változik azáltal, hogy egy kis élet növekszik benne - mondta a lapnak a 36. hétbe lépett kismama.  

- Teljesen másképp szép most a feleségem! Régen imádtam a terhes nőket, most már csak a feleségemet szeretem. Az első nő, akinek jelen vagyok az életében, talán túlságosan is - vallotta be Berki Krisztián. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Berki Mazsi a várandóssága alatt is folyamatosan edzett, így mindössze nyolc kilót hízott, ugyanakkor nem az lesz az első, hogy szülés után visszamenjen edzeni. Kádban szeretne szülni, természetes úton, de semmi nem kőbe vésett, a babára bízza, a császár lehetőségét sem zárja ki. Berki Krisztián azt tervezte el, hogy testkamerával, élőben közvetíti a szülés napját, az ötlettől pedig felesége sem zárkózott el. 

- A hollywoodi filmekben megszépítik a valóságot, ezért nem zárkózom el attól, hogy megmutassuk a kendőzetlen igazságot. Hogy lelkileg felkészüljek a szülésre, rengeteg videót néztem az utóbbi időben az interneten. Hálás vagyok azoknak a nőknek, akik megosztották ezeket a pillanatokat - árulta el a kismama. 

Berki Mazsi és Várkonyi Andrea flitteres estélyiben

A sztárvilágban nem ritka, hogy ugyanannak a divattervezőnek a kreációja több sztárnak is megtetszik. Berki Mazsi nyolc hónapos terhesen húzott fel egy bordó, flitterekkel díszített estélyi ruhát, Várkonyi Andrea, aki 2018-ban, a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán ragyogott flitteres estélyiben.   

Ezt is szeretjük