Czutor Zoli hatodszorra lesz apa: 20 évvel fiatalabb felesége kislányt szeretne
Czutor Zoli felesége újra babát vár, állapotát már nem is nagyon tudták volna tovább titkolni, néhányan rá is kérdeztek.

czutor-zoli-felesege-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zoli bő fél év múlva hatszoros édesapa lesz, felesége ugyanis ismét kisbabát vár. A Belmondo zenekar énekesének előző házasságában 1992-ben született egy fia, Levente, 1995-ben egy lánya, Szonja, majd 2002-ben egy újabb fia, Győző.  

Czutor-Kilián Zsanett-tel, akivel szerepeltek a 2020-as Nyerő Párosban, 2010-ben ismerkedett meg. Az év augusztusában összeköltöztek, napra pontosan egy évvel később, 2011. augusztus 8-án pedig összeházasodtak. Napra pontosan kilenc hónap múlva megszületett Simon fiuk, akit 2016-ban Miksa követett.

Czutor Zoli hatodik gyermeke

- Zsani terhes a hatodik gyerekemmel! De neki csak a harmadik - az 52 éves sztár ezt szerda este először a Fókuszban jelentette be, ahol húsz évvel fiatalabb felesége azt is elárulta, hogy a 13. hétben jár, már szépen gömbölyödik a babapocakja.

czutor-zoli-felesege-terhes
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Aki szemfüles volt, már észrevehette a külső jeleket, az állapotát nem nagyon tudta volna tovább eltitkolni, volt, aki már rá is kérdezett, de meg szerették volna várni, amíg túl vannak a kritikus első trimeszteren. 

- Világéletemben két gyereket akartam, két fiút - ez sikerült is. Körülbelül egy évvel ezelőtt jött egy érzés, hogy úgy szeretnék még egyet babázni, és de jó lenne, ha lány lenne! - árulta el a kismama a műsor extra videójában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A fülembe ültette a bogarat, és elkezdett vele piszkálni, hogy mi lenne, ha lenne egy harmadik gyerekünk. Én meg először fogtam a fejemet, belegondoltam, hogy úgy töltöttem az egész felnőttkoromat, hogy mindig volt egy olyan korú gyerekem, hogy "Ki ne szaladj! Le ne essél! Mit vettél a szádba!", és ez még mindig folytatódjon?! 

czutor-zoli
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- De aztán sokkal erősebb lett az a gondolat, hogy Zsani a feleségem, 11 és fél éve együtt élünk, és ráadásul még mindig van szerencsénk szerelmesnek lenni egymásba.

Én elvehetem-e a szerelmemtől azt, hogy szüljön egy lányt is a világra a fiúk után?

- Azt éreztem, hogy akárhány éves vagyok, teljesen függetlenül az anyagi körülményektől vagy a szakmai perspektíváktól, én nem tehetem meg a szerelmemmel, hogy nem adom meg neki ezt a lehetőséget. Ha úgy adja a Jóisten, szüljön egy lányt is - vallotta be Czutor Zoli. 

Bár a vágy megvolt benne, Zsanett is izgult és mérlegelt, jó döntés-e még egy gyermek vállalása. 

- Neki a hatodik gyermek, nekem is a harmadik. Oké, hogy én még fiatal vagyok korban, 32 éves leszek, simán bevállalok egy harmadik gyereket, de vajon én megtehetem-e vele azt, hogy ennyi idősen még egy gyereke legyen úgy, hogy a legidősebb 29, aztán 26, 20, meg a két kicsi. Mi van, ha megint sírós gyerek lesz? Közben meg arra gondoltam, annyira durván sírós volt Miksa, hogy nekünk még egy ilyen gyerekünk nem lehet. 

czutor-zoli-felesege
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Két kisfiuk előtt nem bírták sokáig titkolni, hogy bővül a családjuk, nagyjából két hét után el is mondták nekik. Azóta Simon és Miksa a széltől is óvják édesanyjukat. A legfontosabb, hogy egészséges legyen, de Zsanett nem titkolja, nagyon szeretné, ha két fiú után lánya születne. 

- Nagyon barátkozom a gondolattal, hogy milyen lehet négy pasival együtt élni, és nyilván akkor is hazahozzuk, ha fiú, meg szeretjük, de azért egy kis csajra gyúrunk, hátha sikerül megtapasztalni, milyen lányos anyának lenni. 

Czutor Zoli gyönyörű lánya, Szonja 

Az énekes egy szem lánya 2021. május 31-én ünnepelte a 26. születésnapját. A zenész csak ritkán tud együtt lenni mind az öt gyermekével, de januárban néggyel is össze tudott állni egy családi fotóra. Júliusban ritkán látott fia, a 29 éves Levente is hazatért Amerikából.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük