Nyári Edit már a 7. hónapban van: az énekesnő második gyermekét novemberre várja
Nyári Edit második gyermekével várandós, de a baba nemét csak a szüléskor akarja megtudni.

nyari-edit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Edit a hatodik hónapban volt, amikor 2019 januárjában bejelentette, hogy első gyermekével várandós. 2018 nyarán mondta ki a boldogító igent szerelmének, Dráfi Kálmán hegedűművésznek. A kis Kálmán Emánuel apás szülésen látta meg a napvilágot. 

Az anyai nagypapa, Nyári Károly januárban kapott egy ultrahangképet, amin jól látható volt a baba neme, de a szülők csak a kicsi világrajövetelekor akarták megtudni, lányuk vagy fiuk született. 

Nyári Edit második gyermekével várandós

Az októberben 36. születésnapját ünneplő Nyári Edit második gyermekével várandós, és a baba nemére ezúttal is szándékosan nem kérdeztek rá a férjével, csak az a fontos számukra, hogy minden vizsgálat azt mutatta, a baba és a mama is egészséges. A Story magazinnak annyit azonban elárult a hetedik hónapban járó kismama, hogy ez a várandósság egészen más, mint az előző. 

nyari-edit
Fotó: FEM3 Café

- Mivel már sokkal rutinosabb vagyok, a rosszulléteket is jobban kezeltem. Emellett megszállt egyfajta végtelen nyugalom, hiszen álomszerű átélni, ahogy növekszik bennem egy élet. Kisfiam, Kálmánka annyira édes és okos, már nagyon várja a kis testvére érkezését. Ahogy egyre jobban növekszik a hasam, ő is úgy kezdett el egyre többet beszélni hozzá - mesélte az énekesnő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nyári Edit kétéves, örökmozgó kisfia mellett is aktív volt az elmúlt időszakban: a fellépések és stúdiómunkák mellett egy budapesti zeneiskolában tanított klasszikus éneket, a diplomája kézhezvételét követően pedig felvételt nyert a Pécsi Tudományegyetem mesterképzésére. Tudja, hogy kétgyerekes anyaként nem lesz egyszerű az élet, de összetartó családjára ezúttal is számíthat. 

- Édesapám, Nyári Károly a koncertek és fellépések mellet most is minden szabadidejét a kis unokájával tölti. (…) Húgom, Aliz, kisfiam keresztanyukája, szintén szeretettel veszi körül a pici fiunkat, ő is alig várja már, hogy újra kicsi legyen a családban. Férjem, Kálmán, aki hegedűművész, a sok próba és koncert mellett maximálisan kiveszi a részét a gyereknevelésből, nagyszerű férj és apa. Boldogan várja, hogy kétgyerekes apa legyen - osztotta meg a hetilap olvasóival a várandós énekesnő.

Lovas Rozi második gyermekével várandós

A színésznő 2020 májusában lett édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz. A mi kis falunk Erikája második gyermekével várandós, ezért a Radnóti Miklós Színházban új szerepeket nem vállal ebben az évadban, a meglévő előadásaiban novemberig lesz látható.

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük