Lovas Rozi újra babát vár: egy évvel kisfia születése után ismét várandós lett
Lovas Rozi második gyermekével várandós, a baba jövő februárra várható.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi a Pécsi Országos Színházi Találkozón kétszer is elnyerte a Legjobb 30 év alatti színésznő díját. Szerepelt a Nejem, nőm, csajom című vígjátékban, A berni követ című tévéfilmben és a Csak színház és más semmi című sorozatban, de az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunknak köszönheti. 

Az RTL Klub sikerszériájának negyedik évada idén áprilisban azzal zárult, hogy az általa alakított, ikrekkel várandós Erika a pajkaszegi misemaratonon egy rögtönzött esküvőn feleségül ment párjához, Gyurihoz (Lengyel Tamás). 

Lovas Rozi második gyermekével várandós

A színésznő 2020 májusában lett édesanya, egy hónappal korábban ment férjhez a kisfia édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz.

Most a Radnóti Miklós Színház a honlapján közleményben tudatta, hogy a 35 éves sztár második gyermekével várandós, ezért új szerepeket nem vállal ebben az évadban, a meglévő előadásaiban novemberig lesz látható.

"Örömmel jelentjük, hogy sokasodik a Horváth-Lovas család, februárban érkezik Misa kistestvére. Így Rozi ebben az évadban nem vállal újabb szerepeket, novemberig lesz látható az előadásokban. A 10, az Egy piaci nap, a Gloria, a Futótűz című előadásokban átadja szerepeit, a Csillagképek és az Árvák című előadás szünetel visszatéréséig, de ősszel még ez a két előadás is látható.

Rozi és családja jól van, mindenki boldog és izgatott, szeretettel és tárt karokkal várják a titokzatos legkisebbet és az újabb kihívásokat.

Ennél többet viszont nem szeretnének a nyilvánosság orrára kötni, bízva remélik, hogy ez tiszteletben is tartható" - olvasható teátrum oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lovas Rozi A mi kis falunkban ugyan forgatott tavaly, és ősszel volt két előadása, de miután a világjárvány miatt bezártak a színházak, a színpad helyett a családjának szentelhette idejét. Idén nyáron a Szentendrei Teátrum egyik darabjában tért vissza július közepén. 

A Magyarországon most először bemutatott Árvák című kamaradráma rendezője Lovas Rozi férje, Horváth János Antal, abban az RTL Klub sorozatában a férjét alakító Lengyel Tamással és a sikerszéria egykori Matyijával, Molnár Áronnal szerepel. Ez a darab a színésznő és férje első közös munkája, amit nagyon élveztek.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük