Megszületett Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya: gyönyörű nevet adtak neki

A színész a koncertjén tudatta az örömhírt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton este érkezett a hír, hogy megszületett Bata Éva és Bereczki Zoltán első közös gyermeke. 

A büszke apuka a Városmajori Szabadtéri Színpadon tartott koncertjén osztotta meg örömét a közönséggel, és azt is elárulta, hogy a kislány a Flóra nevet kapta. 

Megszületett Bata Éva és Bereczki Zoltán első közös gyermeke

Idén februárban derült ki, hogy a megismerkedése után 2 évvel gyermeket vár a színészpáros. A babavárásról nem nyilatkoztak, bár tavasszal egy posztban elárulták, hogy már tudják, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a várva várt jövevény. Pár napja már sokan sejtették, hogy kislány érkezik, ugyanis Bereczki Zoltán árulkodó fotót töltött fel a még üres babaágyról. „Lassan a végéhez ér ez a kilenc hónapos utazás és kezdődik egy új…” írta a fotó mellé. 

A Blikk számolt be róla, hogy a színész, énekes szombati koncertjén örömmel újságolta el a közönségnek, hogy megszületett a kislányuk, Flóra. 

Megerősítette szerelmüket a karantén

Bata Éva és Bereczki Zoltán a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba. Bár sok párkapcsolatot kikezdett a járványhelyzet miatti bezártság, a férfi azt nyilatkozta, hogy az övékkel éppen ellenkezőleg történt, kiderült, hogy szerelmük mély, érzelmeik igazak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tavasszal a pár autóbalesetet szenvedett, a kismamát mentőhelikopterrel szállították kórházba, de szerencsére senkinek nem esett bántódása. Míg a színésznőnek Flóra az első gyermeke, a színésznek már van egy kislánya Szinetár Dórától, Zorka, aki 2007-ben jött a világra. 

A csöppség gyönyörű nevet kapott: a Flóra latin eredetű név, a római mitológiában a virágok és a tavasz istennőjének neve. 

Bereczki Zoltán és ritkán látott édesanyja

Bereczki Zoltán és édesanyja nagyon hasonlítanak egymásra: friss fotójukra azt írták a kommentelők, hogy le sem tagadhatnák egymást, és hogy a mosolyuk nagyon egyforma. Arról is írtak, milyen jó, hogy az anyukája ilyen remek formában van, hogy még együtt tudnak sportolni.

(Kép: RTL-Klub, TV2.)

Ezt is szeretjük