Bereczki Zoltán így lepi meg színésznő szerelmét Valentin-napon - Romantikus férfi

Bereczki Zoltán több mindennel is meglepi szerelmét, Bata Évát a szerelmesek napján.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltánnak szerelmet hozott a Rúzsa Magdival énekelt Csillagtérkép című szám, amelynek a színész írta a zenéjét, Palya Bea pedig a szövegét.

A szám szereplője megtalálta a társát. A dalt 2018 decemberében írták meg, és 2019. január 14-én találkozott Bata Éva színésznővel, akivel a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt egymásba szerettek.

Bereczki Zoltán meglepi párját Valentin-napon

Miután a 44 éves sztár házassága tönkrement, nyolc évig egyedül élt, a Valentin-napot többször töltötte magányosan, így a szerelmesek ünnepéről igyekezett nem tudomást venni. Ez már megváltozott, két éve harmonikus kapcsolatban él 34 éves kolléganőjével, Bata Éva színésznővel, akit a tévénézők A mi kis falunk Tecájaként ismernek. 

bata-eva
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Természetesen amióta kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élek, a Valentin-nap is új megvilágításba került. A szerelmem imádja a virágokat, ezért idén is meglepem egy hatalmas csokorral. Saját magam készítem majd el a romantikus vacsorát, utána pedig tartunk egy borozgatós, beszélgetős, csak egymásra figyelős estét - árulta el a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Rúzsa Magdival a Csillagtérkép című duettjük klippremierjét is Valentin-nap tartják, emellett Bereczki Zoltán több zenésztársával együtt szerelmespároknak ad privát online koncertet. A pandémia alatt nem sokat szerepelt, ez a felállás neki is új lesz. 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Hat-hét dalt írtam össze, amiknek nyilvánvalóan a szerelem volt a témájuk. Izgalmas lesz közvetlenül ezekkel a párokkal találkozni, beszélgetni velük, és természetesen énekelni nekik - mondta a hetilapnak. 

Lovas Rozi és férje 

Lovas Rozi karaktere, Erika az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában folyton azzal henceg, hogy övé a környék legjobb pasija, Gyuri, aki sportos és piszkosul jóképű. Ezen jelzőket a való életben is nyugodtan használhatja filmdramaturg férjére, Horváth János Antal is irtó vonzó férfi.

Lovas Rozi és jóképű férje, János: olyanok, mintha egy magazinból léptek volna ki

Lovas Rozi férje születésnapján olyan közös fotót posztolt, hogy leesett az állunk.

Elolvasom
Ezt is szeretjük