Lovas Rozi és jóképű férje, János: olyanok, mintha egy magazinból léptek volna ki
Lovas Rozi férje születésnapján olyan közös fotót posztolt, hogy leesett az állunk.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lovas Rozi karaktere, Erika az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatában folyton azzal henceg, hogy övé a környék legjobb pasija. Gyuri jellemzésénél sosem hagyja ki, hogy mennyire sportos és piszkosul jóképű. Ezen jelzőket a való életben is nyugodtan használhatja filmdramaturg férjére, Horváth János Antal is irtó vonzó férfi.

A 34 éves sztár kedvese születésnapja alkalmából posztolt egy régebbi, közös szelfit, amelyet szicíliai nyaralásuk alkalmával készítettek. A felvétel annyira jól sikerült, hogy akár egy divatmagazinban is el tudnánk képzelni.

Lovas Rozi és férje közös fotója

„Idén nem vitt el a partra, viszont lett egy kibírhatatlanul aranyos kicsink. Isten éltessen bébi, te legvagányabb apája!” - köszöntötte párját az Instagramon.

A parton sütkérezős kép a követői tetszését is elnyerte, valaki viccesen meg is jegyezte, hogy „Gyuri milyen jól néz ki”. Mások a színésznő külsején ámuldoztak, aki vizes hajával és napsütötte bőrével úgy festett, mit egy katalógusmodell.

"Csodálatos, gyönyörű, szuper, szép! Más már nem jut eszembe!" - dicsérte az egyik rajongója.

Sokáig nem tudhattuk, hogy egy párt alkotnak. Jánosról egészen 2020 áprilisáig fotót sem láthattunk felesége oldalán, majd a jeget az egyik esküvőjükön készült fényképpel törték meg, amit szintén teljesen titokban tartottak meg. A színésznő egy hónappal később, május 14-én adott életet kisfiuknak, akit édesapja után Jánosnak kereszteltek el.

Mádai Vivien férje

Mádai Vivien 2013-ban ismerte meg Dr. Szabó Zoltán fogorvost, akivel találkozásuk szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, mivel a tévés négy hónapos ismeretség után várandós lett.

Ezt is szeretjük