A mi kis falunk Lacija titokban lett apa - Megmutatta az egyéves Lujzát
Bánki Gergely imádni való fotókon mutatta meg kislányát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk kissé teszetosza, ám roppant szerethető Berkics Laciját alakító Bánki Gergely magánélete egy cseppet sem hasonlít sorozatbéli karakteréhez. 

Pajkaszeg polgármesterének unokaöccse végtelenül romantikus lélek, ám nincs szerencséje a hölgyeknél. Ezzel ellentétben az őt életre keltő színész már megtalálta az igazit, tavaly nyáron pedig titokban édesapa lett.

Bánki Gergely kislánya, Lujza

Áprilisban a Marie Claire magazinnak árulta el, hogy kislánya született. Lujza már elmúlt egyéves, és bár édesapja óvja a rivaldafénytől, a Fókusz stábjával kivételt tett, megmutatta nekik a csöppséget.

bánki-gergely-3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Bármit csinál ő, bármit csinálok én, mi összetartozunk, ezt az érzést nem lehet előre elképzelni: azt, hogy tartozik hozzám egy kis lény, ahogy eddig senki sem tartozott - nyilatkozta az RTL Klub riportjában. Lujza imádnivaló fotóiból is megcsodálhattak párat a nézők. A kislány hatalmas, barna szemeit a színész feleségétől, a látványtervezőként dolgozó Annától örökölte.

bánki-gergely-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A színész már a kezdetektől kiveszi a részét a szülői teendőkből, kedvesét a szülőszobában sem hagyta magára, bár lányuk császármetszéssel jött a világra, a sorozatsztár végig jelen volt.

Ugyan a kezdetekben nem volt egyszerű összeegyeztetni a munkát a magánélettel, mostanra kialakult a közös életük. 

bánki-gergely-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Simán van olyan, hogy Anna késő estig dolgozik, akkor fürdetek, etetek, altatok. Mindkettőnk meg tud csinálni mindent.

Elmondása szerint egy cseppet sem bánja, hogy túl volt már a negyvenen, amikor családot alapított, hiszen ekkor érett meg igazán a gyerekvállalásra. Lujza érkezése után rengeteget változott, leszokott rossz szokásáról, már sohasem késik, valamint a feledékenysége is javult.

Stohl András kislánya

Stohl András legkisebb lánya, a 11 éves Franciska már igazi kis hölgy. Édesapja büszkén mutatja meg Instagram-oldalán, milyen szép kamasszá cseperedett.

Ezt is szeretjük